Το Mindspace Patras διοργανώνει για δεύτερη φορά την σειρά σεμιναρίων «|Startups & Entrepreneurship: How to».

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ενεργά μέλη της πατρινής επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα σχετικά τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/11 και ώρα 12:45, με ελεύθερη είσοδο, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και θα είναι συνολικά τέσσερις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση "οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ιδρυτικά μέλη καινοτόμων Startup που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις θα ξεκινάνε με μια περιληπτική παρουσίαση της πορείας στον επιχειρηματικό χώρο του κάθε ομιλητή και θα ολοκληρώνονται με συζήτηση τύπου “Question & Answer ” πάνω στον εκάστοτε θεματικό άξονα.

Στην δεύτερη εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο Βασίλης Γεωρτγιτζίκης απο την Codebender και ο Γιώργος Κεραμιδάς από την Think-Silicon.

Το Mindspace είναι ένας σύλλογος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, φοιτητών και νεαρών απόφοιτων. Όραμά μας είναι να δούμε τις ιδέες που αναπτύσσονται σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον να ωφελούν την κοινωνία, αντί να μένουν παγιδευμένες στο πανεπιστήμιο.

Επεκτείνοντας από πέρυσι την δράση μας στην Πάτρα, έχουμε σκοπό την διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων όπως το “Positivity Catalyst Workshop” και ο κύκλος σεμιναρίων “Startups & Entrepreneurship: How to” για τους νέους της Πάτρας που καινοτομούν και επιχειρούν!".

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Startups & Entrepreneurship και το Mindspace πατήστε εδώ.

* Για κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.