Μία συνέντευξη εκ βαθέων έδωσε ο Νίκος Μακρόπουλος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου βίντεο κλιπ του που έχει τίτλο «Που είσαι». Είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς τραγουδιστές που έχουμε στη χώρα μας. Η φωνή του είναι το μεγάλο του προσόν, αφού με αυτή καταφέρνει να μιλά στην καρδιά των θαυμαστών του που εδώ και χρόνια τον ακολουθούν πιστά.

Αυτή τη περίοδο, ο Νίκος Μακρόπουλος συμμετέχει σε ένα δυναμικό σχήμα που έχει βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου στο κέντρο «Frangelico». Μία πετυχημένη συνύπαρξη, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος διαθέτει το δικό του φανατικό κοινό με την εμπειρία που έχει στο χώρο, όπως επίσης και η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ ο Σάκης Αρσενίου είναι ο νέος καλλιτέχνης που σχηματίζει τις νέες επιτυχίες του σήμερα.

Στις αρχές του καλοκαιριού, το γύρο του ίντερνετ έκαναν δημοσιεύματα που ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να είναι μπλεγμένος σε καβγά συναυλίας του στη Κύπρο. Βλέποντας πως το θέμα αυτό είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις όλο αυτό το διάστημα, ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει στη κάμερα της εκπομπής: «Κάνω αυτή τη δουλειά κοντά στα 30 χρόνια. Δεν ζητάω ποτέ παραπάνω λεφτά σε καμία από τις συμφωνίες που έχω κάνει. Ούτε ζήτησα ποτέ παραπάνω λεφτά για να βγω να τραγουδήσω, όπως ισχυρίζονται στην Κύπρο.  Ήταν μία κακιά ώρα και στιγμή ενός ανόητου και περιμένω να επανορθώσει γιατί έχουμε φτάσει στα δικαστήρια και δεν θα κάνω πίσω. Ήταν μία συκοφαντική δυσφήμηση τρελή».

Τέλος, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος αυτό το καιρό και δεν απέφυγε να σχολιάσει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και πως όλο αυτό έχει επηρεάσει την νυχτερινή διασκέδαση στη χώρα μας.


Ο Νίκος Μαρκόπουλος στο «Φτιάξε καφέ να στα πω»