Η Αλεξάνδρα Κόνιακ έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα, σ' ένα χώρο θεατρικό, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο κάθε πτυχή της μοναδικής αυτής ερμηνεύτριας.

Παρέα με ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και ένα πρόγραμμα γεμάτο αντιθέσεις, υπόσχεται να χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Pop, Rock, Rn’B, ελληνικά ακούσματα κι όχι μόνο γίνονται ένα με τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της και τις σχεδιασμένες -μία προς μία- ενορχηστρώσεις του πιο στενού της συνεργάτη, Χρίστου Σερενέ. Nina Simone, Archive, Παύλος Παυλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι σε μια ατμόσφαιρα τόσο δυναμική κι ερωτική, που όλα τα επιτρέπει.
Τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία «Μέσα σου» (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.

Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νότου, στην Αθήνα, συνεχίζει τη συλλογή των τίτλων για τον δεύτερό της δίσκο, μας παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα Single της «Σε επιλέγω» και «Α4» που κυκλοφόρησαν από την Polymusic και αποκαλύπτει επί σκηνής τα επόμενά της σχέδια…

https://youtu.be/ptaVYfmNw-s
https://youtu.be/hoNWQpOtqBk

Μαζί της οι μουσικοί:
Πιάνο/ Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Δημήτρης Τσόλης
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος
Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς
Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος

Up Stage – Royal, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα (Παλαιό πτωχοκομείο)
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλ. κρατήσεων: 2610 310120

Χορηγοί: Κατριβέση Γραφικές Τέχνες,Yes 91.2, Up Fm 90.4 , Ant1 Radio 105.1, Tempo24.gr, Flashstars, Happyweek.gr