Πήγαν να πετάξουν μητέρα δύο μικρών παιδιών έξω από το σπίτι που είχε νοικιάσει, με τους γονείς του ιδιοκτήτη, να μπαίνουν μέσα στον χώρο της και να την απειλούν, δείχνοντας μία απαράδεκτη συμπεριφορά.

Το περιστατικό έγινε στην Πάτρα μπροστά στα δύο παιδιά. Η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο patrasevents.gr, χρωστούσε ένα ενοίκιο, όμως αυτό ήταν αρκετό για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού για να την απειλήσουν με έξωση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το σπίτι το οποίο έχει ενοικιάσει η γυναίκα ανήκει σε οικογένεια αστυνομικού που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη.  Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα, έστειλε τους γονείς του για να εισβάλουν στο σπίτι της, αφού προφανώς αυτός θα είχε πρόβλημα με την δουλειά του, αν προχωρούσε σε τέτοιες συμπεριφορές. 

Οι γονείς του αστυνομικού, λοιπόν, πήγαν για να… καθαρίσουν για τον γιό τους, την στιγμή που γνώριζαν ότι ο άνδρας της γυναίκας απουσίαζε από το σπίτι αφού διαμένει προσωρινά στην Αθήνα, έχοντας βρει εκεί πρόσφατα δουλειά, έτσι ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τις όποιες ανοικτές οικονομικές υποχρεώσεις έχει, αυτός και η οικογένεια του.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι όταν είχε μπει στο σπίτι είχε προκαταβάλει έξι ενοίκια στον αστυνομικό, 450 ευρώ το καθένα, ενώ όταν είχε την οικονομική δυνατότητα όχι μόνο πλήρωνε στην ώρα του, αλλά και νωρίτερα, πριν καν κλείσει ο μήνας!

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, οι γονείς του ιδιοκτήτη πήγαν από την αρχή με άγριες διαθέσεις, ζητώντας επιτακτικά τα χρήματα του ενοικίου και δεν ηρέμησαν ακόμα και όταν η μητέρα των δύο παιδιών τους ενημέρωσε ότι θα τους πληρώσει στο τέλος του μήνα.

Οι γονείς, όμως, επέμεναν, λέγοντας της, μάλιστα, σε υψηλούς τόνους να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι, δίνοντας της διορία ενός 24ώρου και ότι από την στιγμή που δεν θα τους πλήρωνε στην ώρα τους να πάει να μείνει «σε κάποια φτωχογειτονιά», όπως χαρακτηριστικά της είπαν.

Μάλιστα, όταν η γυναίκα, βλέποντας ότι δεν θα έβγαινε κάποια άκρη, τους ζήτησε να φύγουν από το σπίτι, αυτοί αρνήθηκαν και… κατσικώθηκαν εκεί αυθαίρετα και παράνομα, λέγοντας της ότι δεν πάνε πουθενά αφού το ακίνητο είναι δικό τους.

Έφυγαν μόνο όταν η γυναίκα αναγκάστηκε να πάρει την αστυνομία, δίνοντας τους, μάλιστα, το ακουστικό σε αυτούς για να συνομιλήσουνε με έναν αστυνομικό, συνάδελφο του γιού τους.

Ανεξίτηλες πληγές για τις δύο παιδικές ψυχούλες

Το βασικότερο, πάντως, από όλα είναι ότι το όλο σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια των μικρών παιδιών της γυναίκας, κάτι που ίσως να τους δημιουργήσει ανεξίτηλες πληγές στις παιδικές ψυχούλες τους, βλέποντας δύο αγνώστους να φωνάζουν στην μαμά τους και να την απειλούν.

Οι σκηνές αυτές θα μείνουν χαραγμένες για πολλά χρόνια στα μάτια τους ως μία δυσάρεστη εμπειρία, χωρίς φυσικά αυτά να φταίνε σε τίποτα και χωρίς να μπορούν να καταλάβουν (είναι μόλις τριών και τεσσάρων χρονών) για ποιο λόγο οι δύο άγνωστοι τα απείλησαν ότι θα μείνουν χωρίς στέγη.

Η μητέρα περιμένει τον άνδρα της, αφού μέσα στον επόμενο μήνα θα πάρει μετάθεση στην Πάτρα από την δουλειά που μόλις έχει βρει στην Αθήνα. Όπως λέει θα κινηθεί δικαστικά εναντίον των γονιών του ιδιοκτήτη, κάνοντας τους ασφαλιστικά μέτρα, αφού την απείλησαν και συμπεριφέρθηκαν αυθαίρετα και καταχρηστικά.

Και υπάρχει επίσης και μια άλλη πτυχή του όλου θέματος, σκεπτόμενος κανείς ότι το σπίτι ανήκει σε οικογένεια αστυνομικού που υποτίθεται ότι θα πρέπει να προστατεύει τους πολίτες.

Μήπως, λοιπόν, το όλο περιστατικό φανερώνει και αποκαλύπτει "κακές" νοοτροπίες οι οποίες μόνο καλό δεν κάνουν στην γενικότερη εικόνα του αστυνομικού σώματος;