Τι θα κάνετε το Σάββατο το απόγευμα, λίγο πριν την νυχτερινή σας έξοδο; Θα χαλαρώσετε;

Εμείς θα σας προτείναμε να εκτονωθείτε! Να εκτονωθείτε με χορό, γυμναστική και μουσική, αλλά και να αφεθείτε στον ρυθμό των πιο σύγχρονων προγραμμάτων fitness! Δεν έχετε λοιπόν παρά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Body House Club για το Σαββάτο στις 19 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, αφήνοντας το κορμί σας να κινηθεί στον ρυθμό της Ζumba.

Η Ζumba έχει μπει στην ζωή όλων όσων αγαπούν την γυμναστική αφού αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας στα προγράμματα fitness, καθώς προσφέρει υγεία και ευεξία, μέσα από τον χορό και την μουσική.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάζει κανείς την γυμναστική και την διασκέδαση, μέσα από την μουσική και τον χορό, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όσους μπαίνουν στον ρυθμό της να αδυνατίσουν και να φτιάξουν με αργά και σταθερά βήματα ένα όμορφο κορμί.

Το Body House Club, το γυμναστήριο της Πάτρας, που παρακολουθεί και αφομοιώνει τις σύγχρονες τάσεις γυμναστικής, προσφέρει στις φίλες και στους φίλους του, αυτό το Σάββατο ένα μάθημα Ζumba, διάρκειας 1,5 ώρας, σε ένα μοναδικό event που ασφαλώς θα απολαύσουν.

Μην το χάσετε!