Πέρασαν τρεις μήνες από την μέρα που χάθηκε ο Αστραχάν από την γειτονιά του, στις 26 Ιουλίου, στο κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για έναν όμορφο γατούλη που χάθηκε και δεν έχει βρεθεί μέχρι και σήμερα, με τους φίλους του όμως να εξακολουθούν να τον αναζητούν στο διαδίκτυο και στα social media.

Κοινοποίησαν, μάλιστα, μία ανάρτηση στην σελίδα «Τετράποδος Σαμάνος Φιλόζωοι Εθελοντές Πατρών» στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Ο όμορφος ζούσε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας μεταξύ Καραισκάκη και Κανακάρη στο ύψος της Αγίου Νικολάου. Φροντιζόταν από κυρία της περιοχής. Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος, πλήρως αποπαρασιτωμένος και αυτήν την εβδομάδα τον περιμένει το καθιερωμένο ραντεβού για το grooming του.

Από όλα τα αδέσποτα γατάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, κάποιος αποφάσισε να έρθει, να βάλει τον Αστραχάν μας σε κλουβάκι και να τον πάρει, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, βυθίζοντας στην απελπισία την κυρία που τον φρόντιζε αλλά και όλη την γειτονιά, που τον αγαπούσε.

Παρακαλούμε από την καρδιά μας, όποιος τον πήρε, ή όποιος γνωρίζει αυτόν που τον πήρε να επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν θα τον διεκδικήσουμε. Θέλουμε μόνο να ξέρουμε ότι είναι καλά εκεί που είναι και να μπορέσουμε να τον ξαναδούμε και να τον αποχαιρετήσουμε.

Ο Αστραχάν, έχει μεγαλώσει απο μωράκι σε αυτήν την γειτονιά και επιβίωσε χάρη στην αγάπη της κυρίας που τον φρόντιζε. Αν βρήκε μια καλύτερη ζωή μέσα σε ένα σπιτάκι, δεν έχει το δικαίωμα να τον αποχαιρετήσει;

Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε, ενημερώστε κτηνιάτρους, pet shop κομμωτήρια ζώων και βοηθήστε μας, να τον βρούμε. Αν τυχόν τον δείτε κάπου αδέσποτο, πάρτε μας τηλέφωνο και θα έρθουμε αμέσως να τον πάρουμε. Επικοινωνία 6976 999 397».