Σε ρυθμούς τοπικού ντέρμπι κινείται πλέον η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Π. η οποία το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Απόλλων Πατρών για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα έχει αφήσει πίσω της την αναμέτρηση με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και ο Φώτης Μούρτζης μίλησε στο eapatron για τον στόχο της ομάδας που είναι να πάρει την 2η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Μιλώντας για το ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων τόνισε: «Ήταν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι και παρότι στο ξεκίνημα μπήκαμε πολύ καλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση, κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα».   

Σε ότι αφορά το ντέρμπι πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας έχουμε τοπικό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Γνωρίζουμε τον Απόλλων, έχουμε δώσει φιλικά μαζί του και στόχος μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στις νίκες.  Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να δώσουν βροντερό παρόν και να μας στηρίξουν».

Τέλος, για τον στόχο της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα είπε: «Πρώτος στόχος η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια να μπούμε στη πρώτη τετράδα που θα μας δώσει εισιτήριο για την άνοδο στη Προ-λιγκ. Βέβαια δεν έχουμε εύκολο έργο, ο όμιλος μας περιλαμβάνει πολλά ταξίδια στην Βόρεια Ελλάδα και είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει μεγάλη κούραση όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».