Τι να πει κανείς για το Tam Toom... από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μαγαζί με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση, το οποίο γέμισε το καλοκαίρι μας με τις καλύτερες αναμνήσεις (οι φωτογραφίες με #tamtoom είναι σχεδόν σε όλα τα προφίλ). Τώρα που μπήκε ο χειμώνας τί; Πάει; Του χρόνου πάλι; Φυσικά και όχι!

Για το Tam Toom ο χειμώνας είναι γιορτή!

Έτσι λοιπόν από την Κυριακή, το αγαπημένο μας μαγαζί, φόρεσε τα χειμερινά του, έκλεισε το χώρο του με τζαμαρίες και μας υποδέχτηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, πάντα με θέα την, άλλοτε, φουρτουνιασμένη ή γαλήνια θάλασσα.


Από την πρώτη κιόλας στιγμή μαγευτήκαμε από την ανανεωμένη σάλα του εστιατορίου, ενώ παράλληλα αναρωτηθήκαμε πως μπορεί να χωρέσει τόσο πράσινο σε ένα μόνο μαγαζί, γιατί πραγματικά, μοιάζει με όαση μέσα στο χειμώνα. Τα ξύλινα τραπέζια και οι καρέκλες του, η προσεγμένη-εξωτική του διακόσμηση και η άψογη εξυπηρέτηση, όπως μόνο το Tam Toom γνωρίζει, μας έκαναν να νοιώσουμε πως βρισκόμαστε σε κάποιο θέρετρο διακοπών και ας απέχουμε μόλις μία ανάσα από το κέντρο της πόλης.

Οι μυρωδιές που έβγαιναν από την κουζίνα, μας άνοιξαν την όρεξη και μας παρέσυραν σε άγνωστους γευστικούς δρόμους, που σίγουρα θα εξερευνήσουμε!

Αν μπορούσαμε θα τα δοκιμάζαμε όλα, αλλά είπαμε να φανούμε εγκρατείς. Εξάλλου, όπου βάζει την υπογραφή του ο σεφ Παρασκευάς και την ποιότητά του το Tam Toom, καταλαβαίνεις ότι η συνταγή θα είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Στο Tam Toom θα συναντήσεις ένα ''πάντρεμα'' της μεσογειακής κουζίνας και της παράδοσης, των μυρωδάτων μαγειρευτών ''σαν και της μαμάς'' και του gourmet. Όλα αυτά πάντα σε πλήρη αρμονία γεύσεων, τόσο, που μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχάσεις να συνοδεύσεις το φαγητό σου, με ένα, άριστης ποιότητας, κρασί της αρεσκείας σου.

Και επειδή, ένα γεύμα ή δείπνο, για να θεωρηθεί επιτυχημένο, πρέπει να κλείσει και με το σωστό επιδόρπιο, μην ξεχάσεις να ρωτήσεις την πρόταση της ημέρας. Σίγουρα θα κάνεις τη σωστή επιλογή και εκεί είναι που θα έρθει μία ''γαστρονομική έκρηξη''.


Το αγαπημένο μας ''καλοκαιρινό'' στέκι θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα, κάθε Σάββατο, Κυριακή και αργίες!

Εκτός από τα εκλεκτά πιάτα του, μπορείτε, επίσης, να γευτείτε έναν μυρωδάτο καφέ της αρεσκείας σας ή οποιοδήποτε ρόφημα ταιριάζει στη διάθεσή σας ή ένα ποτό ανάλογο της ιδιοσυγκρασίας σας. Όλοι μένουν ικανοποιημένοι στο Tam Toom!

Ποιότητα, επαγγελματισμός, θαλπωρή, φιλοξενία!

Τέσσερα στοιχεία που συνθέτουν το Tam Toom και του χαρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη μας!

Θα το βρείτε: Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Ρίο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 261 099 3195