Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Επιστροφή σήμερα για την ομάδα μας από το φιλόξενο νησί της Ρόδου ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της για το 18ο κύπελλο Ελλάδας της ΟΣΕΚΚ. Η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος αποτελούνταν από τους Παναγιώτη Παπουτσόπουλο, Roland Tatani, Δημήτρη Κανελλόπουλο, Άγγελο Σταγιάνο, Γεράσιμο Μεταξά, Μαρία Κουραχάνη, Παναγιώτη Αγγελούδη, Επαμεινώνδα Σταμάτη και προπονητή τον Γρηγόρη Κοντοδήμο. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 16-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι απουσίες (Παπαδόπουλος και Κοντογιάννης) και η έλλειψη βάθους στοίχισαν και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 36-16. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να αμυνθεί καλύτερα και να σκοράρει περισσότερο παρά την πίεση των Ροδίων έτσι διαμορφώθηκε το 50 -24. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες πήγαν περίπατο και το επιμέρους σκορ ηταν 22-12. Το τελικό σκορ ήταν 72-36. Παρά την έκταση του σκορ φάνηκαν σημάδια προόδου και με την επιστροφή των τραυματιών η ομάδα μας αναμένεται να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.

Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις της κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απο τις 17:00 έως τις 18:30 στο κλειστό της Αλεξιωτισας και μπαίνει σε φάση προετοιμασίας για το καινούργιο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει από το νέο έτος.