Παραστάσεις και ταινίες για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες, έκθεση ζωγραφικής, καθώς και μια μεγάλη γιορτή για την Πατραϊκή πυγμαχία, περιλαμβάνει η πολιτιστική ατζέντα του Σαββατοκύριακου.

Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και περάστε αυτό το διήμερο... εναλλακτικά.


"Ρωμαίος & Ιουλιέτα" στο θέατρο Λιθογραφείον

Η σπαρακτικά ρομαντική κωμωδία του Μποστ Ρωμαίος & Ιουλιέτα, αποτελεί την πρώτη παραγωγή του θεάτρου Λιθογραφείον για την περίοδο 2016 – 2017, μετά από μια πολύμηνη προετοιμασία.

Ο Μποστ, όπως και ο Ρωμαίος του, επιμένει να επιστρέφει από την εξορία, στην οποία η πνευματικά άνυδρη εποχή μας τον σπρώχνει, και, με βιτριολικό χιούμορ, ρομαντική αθωότητα και αυθεντική του λαϊκότητα, καταφέρνει να ενώνει διαρκώς τα νήματα της ψυχής μας.

Ταυτόχρονα, φωταγωγεί κάθε κοινωνική και γλωσσική υποκρισία, κάθε μικροαστική απάθεια.

Και, σαν μικροπαίδι, απορεί, θυμώνει, πεισμώνει, γελά και ελπίζει!

Σκηνοθεσία: Μαίρη Σιδηρά

Με τους: Μαρία Καλλιαμβάκου, Σπύρο Κανελλάκη, Ευάγγελο Μιχάλη, Τζούλια Ροδοπούλου και Ηρακλή Τζαβέλα

Μαζί τους, στο πιάνο, ο Ηλίας Γομάτος

Σκηνικά: Μαρία Αλανιάδη

Κοστούμια: Θεοδώρα Τσούλου

Μουσική: Ηλίας Γομάτος

Χορογραφίες Κατερίνα Αναλυτή

Φωτισμοί: Παναγιώτης Λαμπής

Επιμέλεια προγράμματος: Σάκης Τσιόκανος

Κατασκευή σκηνικών: Αντώνης Μπαρμπέτας

Τεχνική επιμέλεια: Ανδρέας Σκουλίδας

Παραγωγή: area 51

Έναρξη παραστάσεων Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, 9:30μμ

Για 12 παραστάσεις

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 9:30 μμ και κάθε Κυριακή στις 8μμ

Προπώληση και κρατήσεις για όλες τις ημέρες παραστάσεων από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, στο 2610 328394, ή με μήνυμα στην σελίδα του θεάτρου Λιθογραφείον.

«Τα Ημερολόγια της Εδέμ» στο θέατρο act

Το θέατρο act με πολύ μεγάλη χαρά παρουσιάζει, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Χωρίς Αυλαία την νέα θεατρική παράσταση με τίτλο

«Τα Ημερολόγια της Εδέμ»

Πρόκειται για μια κωμική παράσταση βασισμένη στο «Ημερολόγιο του Αδάμ και της Εύας» του Αμερικάνου συγγραφέα Μαρκ Τουέιν ανάμεσα στα πιο γνωστά βιβλία του οποίου είναι «οι Περιπέτειες του Τομ Σώγιερ» και «οι Περιπέτειες του Χάκλμπερι Φιν».

Ο Αδάμ και η Εύα είναι δύο πρόσωπα σύμβολα. Η μάχη των δύο φύλων, όπως αντανακλάται μέσα από την ευφυή, χιουμοριστική ματιά του Μαρκ Τουέιν. Από τον κήπο της Εδέμ έως τη σύγχρονη Νέα Υόρκη, οι συγκρούσεις αντρών και γυναικών παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στο πέρασμα των αιώνων και την εξέλιξη του είδους. Μήπως είναι αυτές ακριβώς οι συγκρούσεις που, τελικά, οδηγούν στην αρμονική συνύπαρξή ων δύο φύλων;

Το Θέατρο Χωρίς Αυλαία παρουσιάζει τη δική του θεατρική προσέγγιση στον τόσο γνωστό αυτό μύθο, σε μια απολαυστική παράσταση πλούσια σε κίνηση και εικαστική αφήγηση. Τη σκηνοθεσία και διασκευή του κειμένου υπογράφει ο Δημήτρης Σιούντας, τη σκηνογραφία και την κινησιολογία η Κωνσταντίνα Αντωνιάδου ενώ την πρωτότυπη μουσική έγραψε ο Περικλής Σιούντας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Νικολετάκη, Γεωργία Ηλιοπούλου, Τόλης Κοκκινόπουλος, Ανδρέας Μαρκάκης.

Φυσαρμόνικα: Ανδρέας Μαρκάκης

Όργάνωση - Παραγωγή: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Φωτογράφηση: Περικλής Παπανδρεόπουλος

Σχεδιασμός Αφίσας: Studio Ampersant 

Από 21 Οκτωβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30 στο θέατρο act | ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου) 

Πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 21.30 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Διάρκεια: 70 λεπτά

Εισιτήρια: 10€ κανονικό 8 € φοιτητικό/συνταξιούχων 5€ ατέλεια/ανέργων (Κάθε Κυριακή δωρεάν είσοδος για θεατρολόγους, φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές δραματικών σχολών - κατόπιν κράτησης).

«Κλυταιμνήστρα ή το έγκλημα» στο Επίκεντρο+

«ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ ή το έγκλημα» της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ σε avant-premiere στην Πάτρα.

Το Επίκεντρο+ παρουσιάζει τον Νοέμβριο σε avant-premiere το θεατρικό μονόλογο της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ " ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ ή το έγκλημα" με τη Φωτεινή Φιλοσόφου.

Το έργο «Κλυταιμνήστρα ή το έγκλημα» της Γιουρσενάρ είναι το ένα από τα δύο του θεατρικού δίπτυχου που παρουσιάζονται φέτος το χειμώνα από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου Αιχμή στην Αθήνα. H «Κλυταιμνήστρα ή το έγκλημα» και η «Φόνισσα» του Αλ. Παπαδιαμάντη ασχολούνται με τον εσωτερικό κόσμο και τον ψυχισμό  της γυναίκας, που υφίσταται όλη αυτή την κοινωνική καταπίεση από το άλλο φύλο και από τις δομές της ανδροκρατούμενης κοινωνίας.

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία-φωτισμοί Γιάννης Νικολαΐδης

Κοστούμια Όλγα Σχοινά

Μουσική επιμέλεια Κώστας Σαρίδης

Φωτογραφίες Πλάτων Ζελιώτης

Το ρόλο της Κλυταιμνήστρας ερμηνεύει η Φωτεινή Φιλοσόφου.

Παραστάσεις: Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή  13 Νοεμβρίου

Ώρα: 9:15μμ

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Φοιτητικά - ανέργων: 10 ευρώ

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 46 10 50

"Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας παρουσιάζει το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης του Μαριβώ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Ο σπουδαίος Γάλλος κωμωδιογράφος στήνει μία σατανική ίντριγκα γύρω από δύο ζευγάρια που ερωτεύονται αγνοώντας το ένα  την πραγματική ταυτότητα του άλλου.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταμφιέσεων που κινεί επιδέξια ο Οργκόν, πατέρας της Σύλβια που σκοπεύει να παντρευτεί τον Ντοράντ. Για να μάθει ποιος στ’ αλήθεια είναι ο υποψήφιος γαμπρός, ζητά την άδεια του πατέρα της για να αλλάξει θέση με την υπηρέτριά της Λιζέτ, όταν εκείνος τους επισκεφθεί. Ο πατέρας της συμφωνεί γνωρίζοντας πως και ο Ντοράντ σκοπεύει να κάνει το ίδιο ακριβώς παιχνίδι. Θα παρουσιαστεί ως υπηρέτης και ο υπηρέτης του Αρλεκίνος, θα μεταμφιεστεί σε Ντοράντ.

Πρόκειται για ένα έργο ύμνο στον έρωτα, γραμμένο από έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς. Ο Μαριβώ έζησε στην Γαλλία την εποχή που μεσουρανούσε το καλλιτεχνικό ρεύμα του Ροκοκό και οι μεγάλοι τεχνίτες του θεάτρου ήταν οι πρωταγωνιστές της Comedia dell’Arte.

Ταυτότητα της παράστασης:

Συγγραφέας: Μαριβώ

Μετάφραση: Γιάννης Βαρβέρης

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Χρήστος Στρέπκος

Σκηνικά-κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου

Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος

Παίζουν:  Γιάννης Τσάκωνας, Βασίλης Κόκκαλης, Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου

Ινφο:

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Από 29 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2016.

Θα δοθούν παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο σε Νοσοκομεία-Ιδρύματα , Κέντρα Ψυχικής Υγείας και θα ακολουθήσει περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας  

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610 273613

"9:05" στο Royal Theater

Η Mojo Live υπερήφανα υποδέχεται στην πόλη μας για πρώτη φορά στην Ελληνική επαρχία την πρότυπη μουσικοθεατρική παράσταση 9:05 το τριήμερο 11-12-13 Νοεμβρίου 2016 στο Royal Theater. Μετά από δύο χρόνια, 210 παραστάσεις στο θέατρο Διάνα, 70.000 θεατές όλων των ηλικιών, και μία μαγική βραδιά στο κατάμεστο Ηρώδειο στις 30 Αυγούστου, η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, με ενθουσιώδεις κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους, ξεκινάει τον τρίτο χρόνο της με μία μεγάλη περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Παντελής Βούλγαρης και ο Οδυσσέας Ιωάννου υποδέχονται στην παράσταση την σπουδαία ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου, και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για επιλεγμένους σταθμούς. 

Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων. 

Το ελληνικό τραγούδι τέμνει την συλλογική μας μνήμη και τους προσωπικούς δρόμους. 

Επί σκηνής 

Τραγούδι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου 
Αφήγηση: Οδυσσέας Ιωάννου 
Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Γιώργος Θεοδώροπουλος 
Drums – κρουστά: Στέφανος Δημητρίου 
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης 
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη 
Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης 

Συντελεστές 

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης 
Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου 
Μουσική ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου 
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Μπίτος 
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης 

Πότε 

Παρασκευή 11/11: 21:00 
Σάββατο 12/11: 21:00 
Κυριακή 13/11: 19:00 

Πού 

Θέατρο: Royal Patras THEATER , ΠΑΤΡΑ 
Τηλ. πληροφοριών: 6972807170 

Τιμές Εισιτηρίων: 
Πλατεία, Α Ζώνη – 20€ 
Πλατεία, Β Ζώνη – 18€ 
Εξώστης, Α Ζώνη – 20€ 
Εξώστης, Β Ζώνη – 18€ 
Φοιτητικά, Ανέργων, Συνταξιούχων - 16 € (Β Ζώνη) 

Προπώληση εισιτηρίων 

Discover Your Way (Πατρέως 30) 
Public και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία με το viva.gr 
viva.gr 
Τηλεφωνικά στο 11876 

8th Gala Boxing στο Γήπεδο της Παναχαΐκής

Πλησιάζει το 8ο Boxing Gala της Παναχαϊκής που θα γίνει στην Πάτρα στις 12 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την μεγάλη γιορτή της Πατραϊκής πυγμαχίας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Νίκος Πλέας και τα υπόλοιπα μέλη της «κοκκινόμαυρης» ομάδας με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας κάθε φορά δεκάδες φίλους του αθλήματος.

Και φέτος οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό της ΠΓΕ στην Αγυιά. Στο τουρνουά αναμένεται να πάρουν μέρος για ακόμα μία χρονιά τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής πυγμαχίας, πυγμάχοι που είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους, με την ποιότητα και το κύρος των αγώνων να είναι υψηλού βεληνεκούς.

Το τουρνουά να σημειωθεί ότι γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Έκθεση Ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη

Έργα των Στέφανου Δασκαλάκη, Μιχάλη Μαδένη και Γιώργου Ρόρρη, θα φιλοξενούνται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών από την προσεχή Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017. 

Πρόκειται για έργα τριών ξεχωριστών δημιουργών μέσα από την έκθεση των οποίων η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών , συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εικαστικής έκφρασης. 

Κυρίαρχο στοιχείο της έκθεσης - η οποία άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 8.00 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 - ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας των έργων.

Τα έργα της έκθεσης παραχωρήθηκαν ευγενώς από την Εθνική Πινακοθήκη ‐ Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, το Μουσείο Βορρέ, τους συλλέκτες Μαρίνα Λαμπράκη‐Πλάκα (Διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης), Σωτήρη Φέλιο, Θανάση Μιχαηλίδη, Γιώργο και  Αλίνα Δημαράκη

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές ξεναγήσεις για το κοινό από τους ίδιους τους δημιουργούς τις εξής ημερομηνίες 

*Δευτέρα 14 Νοεμβρίου Από τον ζωγράφο Μιχάλη Μαδένη, στις 19.00

*Δευτέρα 28 Νοεμβρίου Από τον ζωγράφο Γιώργο Ρόρρη, στις 19.00

*Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου Από τον ζωγράφο Στέφανο Δασκαλάκη, στις 19.00

Την έκθεση επιμελείται ο ζωγράφος Νίκος Καλατζής.

"Τζέλα, Λέλα, Κόρνας & ο Κλεομένης" στο Επίκεντρο+

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και των σχολείων της πόλης μας στις παραστάσεις «Η Σολομώντεια λύση» και «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο», η Παιδική Σκηνή του θεάτρου Επίκεντρο+ φέτος  παρουσιάζει  το έργο «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας & ο Κλεομένης» σε μετάφραση και διασκευή του Βασίλη Κουκαλάνι.

Το «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης» είναι ένα έργο που θέλει να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών στη διεκδίκηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους. Δείχνει πως ο αδύναμος μπορεί να υπερνικήσει τους ισχυρούς: με ευρηματικότητα και εξυπνάδα, πολύ πλάκα, αλλά κυρίως με αλληλεγγύη.

Στο έργο οι μικροί θεατές θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους, με τις πονηριές και τα παθήματα των ηρώων αφού θα ταυτιστούν μαζί τους. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 

4 φιλαράκια μεταμορφώνουν το αφιλόξενο αστικό τοπίο της γειτονιάς τους σε έναν απέραντο φανταστικό παιχνιδότοπο. Ταξιδεύουν ανάμεσα σε κάδους, αυτοκίνητα, κολώνες, πολυκατοικίες και φωνές γειτόνων με οδηγό και καύσιμο τη φαντασία και τη φιλία τους. Εξάλλου … Ένας… ίσον κανένας! 

Ησυχία επιτέλους! Ποιός κάνει τόση φασαρία; Η φαντασία κάνει φασαρία στην οδό Σκουπιδοπόλεως. Οι μεγάλοι έχουν αντίθετη γνώμη. Πιστεύουν ότι οι φωνές των παιδιών που παίζουν είναι φασαρία και τα αυτοκίνητα, οι κόρνες και οι μηχανές είναι η ησυχία. Για αυτό το λόγο… φωνάζουν την αστυνομία! 

Διανομή:

Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου

Δήμητρα Θεοδωροπούλου

Αλέξανδρος Λούμας

Ηλίας Κυριακόπουλος

Γιώργος Λογαράς

Νίκος ∆ερτιλής 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Χρυσούλα Παπαδοπούλου

Μετάφραση/Διασκευή: Βασίλης Κουκαλάνι

Μουσική: Φοίβος ∆εληβοριάς

Σκηνικά/ Κοστούμια:  Μαρία Αλανιάδη

Χορογραφίες/Κινησιολογία: Κατερίνα Αναλυτή

Μουσική διδασκαλία: Αρσινόη Γεωργοπούλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Γιώτη

Φωτισμοί: Θάνος Ψαρράς

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Τσινιάς

Σχεδιασμός εντύπων: Φίλιππος Μποτώνης

Οργάνωση Παραγωγής:

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Παραστάσεις: από Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Ώρα: 12.00 μ.μ.

Είσοδος 8€, παιδικό 6€

Κρατήσεις εισιτηρίων στο 2610 46 10 50.

"Ο Καραγκιόζης ξυπόλητη νύφη" στο Περί Σκιών

Την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης ξυπόλητη νύφη» θα παρουσιάσει το Θέατρο Σκιών Χρ. Πατρινός αυτό το Σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών  (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα).

Η παράσταση που θα χαρίσει γέλιο και χαρά εξελίσσεται με την δολοπλοκία που στήνουν ο Χατζηαβάτης και ο Καραγκιόζης στον θείο του Μπαρμπαγιώργο. Ο πρωταγωνιστής μεταμορφώνεται σε ξυπόλυτη νύφη στον υποψήφιο και ενοχλητικό γαμπρό της Βεζυροπούλας, τον Μπαρμπαγιώργο. Η συνέχεια επί της σκηνής.

Τρεις παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν:το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 12:00  το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα στο Περί Σκιών ενώ θα κληρωθούν και παραδοσιακές φιγούρες.

Παραστάσεις

Σάββατο 12/11 στις 5:30 το απόγευμα

Κυριακή 13/11 στις 12:00 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα

Τιμή εισιτηρίου: 5 € γενική είσοδος

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 6934254616, 2610452320

Πήτερ Μπαμ - Funny Magic Show στο Θέατρο Act

Το θέατρο act με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του πιο θρυλικού μαγικού σόου για παιδιά που έγινε ποτέ!

Μετά από οκτακόσια εβδομήντα δύο χρόνια αναμονής και αμέτρητα ταξίδια στο χρόνο, ο μοναδικός Μάγος-Κλόουν Πήτερ Μπαμ επιστρέφει για να επαναλάβει την ασύλληπτη επιτυχία του με ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο “Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου”!
Πολύ γέλιο, εκπλήξεις, μουσική, χορός και, φυσικά, ολοκαίνουργια μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα σε ένα διαδραστικό σόου για όλη την οικογένεια.

Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου.

Κάθε Σάββατο στις 18.00 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
Διάρκεια: 60 λεπτά
Γενική είσοδος: 6€

Ster Cinemas

Τέλος, για τους λάτρεις του κινηματογράφου προτείνουμε Ster Cinemas στη Veso Mare, όπου προβάλλονται ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Για να δείτε ποιες ταινίες παίζονται, καθώς και το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.