Σημαντικό ζήτημα έχει προκύψει με τα αδιάθετα κοτόπουλα και την φέτα που προμήθευσε το αρμόδιο υπουργείο στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για να μοιράσει στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει ενδεχόμενο τα 9.129 κοτόπουλα που δόθηκαν εκ των οποίων ήδη έχουν δοθεί τα 1.214 να έχουν πρόβλημα και να έχουν λήξει. Πρόβλημα εξάλλου ενδέχεται να έχουν και τα 3.899 κιλά φέτα που ήταν να δοθούν στους δικαιούχους του προγράμματος, εκ των οποίων ήδη έχουν δοθεί τα 172 κιλά.

Το όλο θέμα από την στιγμή που οι αδιάθετες προμήθειες είναι ευπαθή προϊόντα έχει ανησυχήσει τα στελέχη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, που περιμένουν τις ανάλογες απαντήσεις από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας που είναι και ο βασικός εταίρος του προγράμματος, όσο και από την διαχειριστική αρχή που είχε αναλάβει το έργο.

Για την ώρα περιμένοντας τις απαντήσεις στα έγγραφα που έχουν στείλει τηρούν σιγή ιχθύος. Πάντως αυτό που τονίζουν στον Δήμο Πατρέων και στον Κοινωνικό Οργανισμό είναι ότι το όλο πρόβλημα με τα προϊόντα δεν υπήρξε σε κανέναν άλλον Δήμο, παρά μόνο σε αυτόν της Πάτρας.