Σας περιμένουμε στις 11 & 12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Rio να σας παρουσιάσουμε και να δοκιμάσετε τα ειδικά κατασκευασμένα εργαλεία και αναλώσιμα για τις ανάγκες των μηχανικών, εγκαταστατών και επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας για όλες τις εφαρμογές σας και να λάβετε συμβουλές και πληροφορίες από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας.

Επισκεφθείτε μας από τις 09.00 έως τις 19.00 για να δείτε και να δοκιμάσετε τα καινούρια προϊόντα μας!

Μη χάσετε τις μοναδικές προσφορές στα DEMO εργαλεία! Δείτε περισσότερα στο www.hilti.gr

Σας περιμένουμε!


Ο Όμιλος Hilti κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση, ποιοτικών προϊόντων για επαγγελματίες στον οικοδομικό και κατασκευαστικό χώρο με παρουσία σε 60 χώρες και 20.000 προσωπικό παγκοσμίως. H Hilti προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για κάθε στάδιο της κατασκευής όπως μετρητικά συστήματα, κρουστικά δράπανα, σύστημα αδιατάρακτης κοπής και διάτρησης, συστήματα στερέωσης, καρφωτικά εργαλεία, συστήματα ανάρτηρησης Η/Μ κ.α. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Hilti προσφέρουν καινοτόμες λύσεις που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή και στη συντήρηση κτιρίων. Η έδρα του Hilti Group βρίσκεται στο πριγκιπάτο του Λιχτενσταϊν και μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης το 2012 ο όμιλος προχώρησε στην εξαγορά της Eurofox με σκοπό την ευρύτερη και πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των κατασκευών με καινοτόμα και υψηλής τεχνολογίας προϊόντα ανάρτησης αεριζόμενων προσόψεων. Η Hilti Ελλάς ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1962 και από τότε κατέχει ηγετική θέση στα συστήματα διάτρησης και στερέωσης στην Ελλάδα.