class="m_-1410013974980218427gmail_msg" style="text-align: center;">Ο Φοίβος Δεληβοριάς, συναντά τον Μάνο Ελευθερίου
«Μεσοπόλεμος»: Ο Μάνος Ελευθερίου, διαβάζει επιστολές μιας εμβληματικής εποχής, και ο Φοίβος Δεληβοριάς, διατρέχει την ίδια ακριβώς εποχή, μέσα από τα τραγούδια της.
 
Ιδέα:
Δυο δημιουργοί συναντώνται στην ονομαστική εορτή κοινού τους φίλου. Κάπου στα μέσα της βραδιάς, η παρέα εστιάζει την επιθυμία της στους δυο καλεσμένους δημιουργούς-μουσικούς, κι αυτοί με τη σειρά τους, αναλαμβάνουν την απρόσμενη μουσική κατεύθυνση της όλης συνάθροισης.
 
Η ωραιότητα του απρόβλεπτου, η γοητεία του αυτοσχεδιασμού, είναι τα στοιχεία, που συνήθως συνοδεύουν ανάλογες συναντήσεις.
 
Αυτό ακριβώς θα λάβει χώρα επί σκηνής, στο «Γιαπί» της Ακτ-Ειν στο Κορωπί, όπου «Έλληνες δημιουργοί, συναντώνται επί σκηνής, σε απρόσμενες μουσικές ιστορίες»
 
Ιδέα-σχεδιασμός: Κώστας Φασουλάς
 
Σάββατο 12 Νοεμβρίου
Μάνος Ελευθερίου- Φοίβος Δεληβοριάς
 
Ώρα έναρξης: 21:00