Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου διοργανώνεται για 1η φορά στην Πάτρα το 5ο Σεμινάριο Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε., www.oefe.gr) στο Porto Rio, από τις 09:00 π.μ. έως τις 05:00 μ.μ.

Τα Σεμινάρια Διδακτικής απευθύνονται κάθε χρόνο σε καθηγητές-φροντιστές, καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν και το ενδιαφέρον φοιτητών και το παρακολουθούν πάνω από 600 άτομα από όλη την Ελλάδα. Στόχος των Σεμιναρίων αυτών είναι η επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού των Φροντιστηρίων και η διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις ειδικές απαιτήσεις της διδασκαλίας που προτάσσουν οι νέες εκπαιδευτικές ανάγκες. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όποιον καθηγητή επιθυμεί  να έρθει σε επαφή με Συναδέλφους Καθηγητές και να εμπλουτίσει το Βιογραφικό του, καθώς από τη συμμετοχή στα Σεμινάρια δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η επιμόρφωση θα γίνει και από Καθηγητές Πανεπιστημίου: στον τομέα των Φιλολογικών Μαθημάτων ο κ. Πόρποδας Κωνσταντίνος, η κ. Ράλλη Αγγελική και ο κ. Παπαζαχαρίου Δημήτριος, στον Τομέα των Φυσικών Επιστημών οι κύριοι Κλούρας Νικόλαος και Κολιόπουλος Δημήτριος και στον Τομέα των Μαθηματικών οι κύριοι Παπασταυρίδης Σταύρος, Αρβανιτογιώργος Ανδρέας και Τζερμιάς Παύλος.

Επίσης, θα υπάρχουν εισηγήσεις από Σχολικούς Συμβούλους, αλλά και από Συναδελφους-Φροντιστές, με σημαντική προσφορά ο καθένας τους, στον τομέα του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ:

  • Τα Σεμινάρια χωρίζονται σε 3 ενότητες:
  • Τομέας Φιλολογικών
  • Τομέας Μαθηματικών
  • Τομέας Φυσικών Επιστημών
  • Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα Εισηγήσεων ανά τομέα.
  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον κόμβο της Ο.Ε.Φ.Ε., στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.oefe.gr/el/normal/10009/61421/Viewarticle.aspx

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Η συμμετοχή των συνέδρων καθορίζεται ως εξής:

  • 15,00€ με καταβολή στον προσυνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου (όχι στην Τράπεζα) για όσους έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά (ανεξάρτητα κάποιου Φροντιστηρίου) μέχρι τις 20/11 (στον κόμβο της Ο.Ε.Φ.Ε.)
  • 10,00€ ανά καθηγητή με καταβολή στον προσυνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου (όχι στην Τράπεζα) για όσους εγγράφονται μέσω κάποιου Φροντιστηρίου μέχρι τις 20/11.
  • 5,00€ με καταβολή στον προσυνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου (όχι στην Τράπεζα) για τους φοιτητές που έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά μέχρι τις 20/11 με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.
  • 20,00€ για όσους συνέδρους εγγραφούν από τις 21/11 έως την ημέρα έναρξης των Σεμιναρίων.

Το κόστος συμμετοχής με φυσική παρουσία περιλαμβάνει την Βεβαίωση Παρακολούθησης Συνέδρου, τον φάκελο Συνέδρου κατά την εγγραφή με Βιβλίο Εισηγήσεων και λοιπό υλικό.