Το φετινό καλοκαίρι είναι καλοκαίρι EXIT!

Για μια ακόμη χρονιά, το EXIT FESTIVAL αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα καλοκαιρινά φεστιβάλ του παγκόσμιου μουσικού χάρτη και ένα από τα αγαπημένα του ελληνικού κοινού! 

Για μια ακόμη χρονιά, η Ticket Arena δίνει στους έλληνες Fans την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο τους σε προνομιακή τιμή κατευθείαν από την Ελλάδα και να απολαύσουν μία μοναδική φεστιβαλική εμπειρία, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά, στη γειτονική Σερβία! 

Αλλά όχι μόνο:
Αυτή τη φορά, και σε συνεργασία με το ibreak.gr έχει ετοιμάσει Πακέτα Μεταφοράς και Διαμονής στο Novi Sad σε πραγματικά ελκυστικές τιμές! 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως ΤΕΛΟΣ Απριλίου:
Ολοκληρωμένο πακέτο Μεταφοράς, Εισόδου και Διαμονής:
EXIT BUS & FESTIVAL PASS & EXIT VILLAGE PASS: 178 Ευρώ
Το πακέτο, αποκλειστικά διαθέσιμο στο ticketarena.gr, περιλαμβάνει:
- Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν από Αθήνα. Δυνατότητα επιβίβασης από Λαμία (173 Ευρώ), Λάρισα (168 Ευρώ), Θεσσαλονίκη (163 Ευρώ).
- Festival Pass (Εισιτήριο Εισόδου για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ) και EXIT Village Pass Εισιτήριο Διαμονής στο Camping του EXIT για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ).
- Όλους τους φόρους και προμήθειες αγοράς.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα Πακέτα με δυνατότητα επιλογής της διαμονής σας και σε Ξενοδοχεία και Ξενώνες - συνεργάτες του EXIT αλλά και εισιτήρια απλής μεταφοράς με τα πούλμαν! 
Όλες οι εκδρομές διοργανώνονται από το Ταξιδιωτικό Γραφείο Palmos Travel.

Stay Tuned for EXIT R:Evolution

Όπως κάθε χρόνο, το EXIT Festival θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου (10 έως 14) στο Novi Sad της Σερβίας. 
Το κάστρο Petrovaradin είναι σίγουρα ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ένα Festival, όπως και το EXIT Village, το Camping - χώρος συνάντησης - του Festival στις όχθες του Δούναβη!

Το Line Up για το 2013 περιλαμβάνει μέχρι στιγμής ονόματα όπως οι Snoop Dogg a.k.a Snoop Lion, Bloc Party, Dj Fresh Live, Dubfire, Seth Troxler, Apollonia και άλλους, χωρίς βέβαια να έχουμε αναφέρει τους μεγάλους Headliners: 

Τους Atoms For Peace, το νέο Project των Thom Yorke (Radiohead) και Flea (Red Hot Chili Peppers) που θα καταλάβει την κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ.

Φυσικά αναμένονται ανακοινώσεις για πολλά ακόμη ονόματα που θα ολοκληρώσουν το Line Up του EXIT. 

Ενός Festival που ποτέ δεν μας απογοήτευσε με τις επιλογές του μιας και κάθε χρόνο φιλοξενεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, από όλα σχεδόν τα είδη μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες: ibreak.gr, ticketarena.gr