Μπορεί όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εγκαταλείπουν τις δουλειές για να κάνουν τον γύρω του κόσμου, αλλά αυτός ο άντρας αποφάσισε να ενώσει τις δύο τους αγάπες με έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Φιλ Ντουνκάν είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα, καθώς έχει  travel blog, αλλά το concept των ταξιδιών του δεν μοιάζει με κανένα.

Ο ίδιος έχει επισκεφτεί και τις 5 ηπείρους, έχει εξερευνήσει περίπου 30 χώρες και αυτό που κάνει στη καθεμία είναι να βγάζει φωτογραφίες... τρώγοντας πίτσα.


Έχοντας λατρεία με τα ταξίδια και τις πίτσες, ο ίδιος  βγάζει φωτογραφίες στα ιστορικά αξιοθέατα της κάθε χώρας, κρατώντας πάντα μία πίτσα.

Ο Φίλ είχε δηλώσει πως είχε «κολλήσει» με το ιταλικό φαγητό από την ηλικία των 5 ετών, όταν επισκέφτηκε το Παρίσι με την οικογένειά του και από τότε δεν μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό.


Αν και ο ίδιος έχει τέλειο σώμα και αγαπά τα extreme sport, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει, όταν έρχεται η ώρα του... φαγητού (ή καλύτερα της πίτσας).


Έχοντας ταξιδέψει στην Αφρική, την Αμερική, την Ευρώπη και διάφορα τροπικά νησιά, ο Φίλ έχει γίνει δημοφιλής στο Instagram με το λογαριασμό του να ακολουθούν περίπου 20 χιλιάδες άτομα, βλέποντας μόνο πίτσες, αξιοθέατα και τους... κοιλιακούς του.