Για τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων και για εκείνες ειδικά που είναι άκομψες μιλούσαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν ήθελε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τότε η Φαίη Σκορδά είπε, ότι από τη στιγμή που εκτίθεται δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην μιλήσει και για τα προσωπικά της και θυμήθηκε ένα περιστατικό με ένα δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που την ρώτησε άκομψα, ότι φέρνει ένα παιδί στον κόσμο για επαγγελματικούς λόγους.

«Δεν μπορώ όταν κάνω μια εκπομπή τόσα χρόνια που βγαίνουν οι κάμερες και κάνουν δηλώσεις, εγώ μετά να μη μιλάω. Θυμάμαι μία φορά ήμουν έγκυος στον Γιάννη και δεν το είχαμε πει ακόμα για ευνόητους λόγους. Και ήταν ένας δημοσιογράφος που η ερώτησή του ήταν πολύ άκομψη. Φαντάζομαι ότι και από το άγχος του δεν το είπε και πολύ ωραία. Ότι, ρε παιδί μου, κάνεις παιδιά για κάποιο λόγο, επαγγελματικά. Δεν ήταν ωραίο, όμως απάντησα. Του είπα «όταν πας σπίτι συζήτησέ το λίγο με τη μαμά σου…. τον τρόπο που κάνεις αυτή την ερώτηση». Το κατάλαβε εκείνη την ώρα και μου είπε να το ξαναπάμε».

Δείτε το βίντεο:


Φαίη Σκορδά: Η ερώτηση για τα παιδιά που δεν της άρεσε καθόλου