Στις 10 Δεκεμβρίου, εφόσον όλα πάνε καλά και προχωρήσουν οι εργασίες, θα ανάψουν τα φώτα του φετινού χριστουγεννιάτικου διακόσμου της Πάτρας.

Πρόθεση του δήμου είναι η Πάτρα να ντυθεί στα γιορτινά της φέτος, όσο γίνεται πιο γρήγορα και ήδη τα συνεργεία του τομέα του ηλεκτροφωτισμού έχουν ξεκινήσει να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος έχει ξεκινήσει να τοποθετείται στις κεντρικές οδούς της Πάτρας, με τους υπαλλήλους του δήμου να εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Πέρα, πάντως, από τον διάκοσμο, μεγάλο στοίχημα για την δημοτική αρχή, σε ότι αφορά την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης, είναι το χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα στηθεί στην πλατεία Γεωργίου.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του δήμου το χριστουγεννιάτικο χωριό φέτος θα είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ, όμως λεπτομέρειες επί του θέματος θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, το ίδιο εντυπωσιακός αναμένεται να είναι και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με τα φώτα, κρίνοντας από την πρώτη γεύση που αφήνουν στον παρατηρητή τα διακοσμητικά στοιχεία που τοποθετήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

(Οι φωτογραφίες είναι από το facebook).