Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ένας 40χρονος που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί χθες τα ξημερώματα σε κατάσταση μέθης. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας του 22χρονου Νίκου Καραπάνου που πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ευθύνεται για το θάνατο του φοιτητή ιατρικής  και από τον οποίο είχε τότε αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο  του άτυχου νέου.

Το Σωματείο «Κένταυρος» σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 κλείνει ένας χρόνος (πάρα δύο ημέρες) που ο αγαπημένος αθλητής και πάνω από όλα φίλος μας Νίκος Καραπάνος έφυγε από κοντά μας και η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί ως ημέρα πένθους και μνήμης, πέρα από την οικογένειά του και για τη δική μας οικογένεια, τον Κένταυρο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  την ημέρα αυτή 09.00 το πρωί θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του φίλου μας στον Ι.Ν.Αγίου Ανδρέα, όπου έξωθεν του ναού θα υπάρχει κινητή μονάδα εθελοντικής αιμοδοσίας και δωρεάς νωτιαίου μυελού, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών η ομάδα μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Νίκο μας, έχει διοργανώσει έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του με την αντίστοιχη ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούσε (στην Ιατρική σχολή),όπου θα αγωνιστούν οι συμπαίκτες του από τη μπασκετική του οικογένεια τον Κένταυρο και οι συμφοιτητές του από την ακαδημαϊκή του φοίτηση.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του άλλα και όσους  γνώριζαν τον Νικόλα μας να δώσουν το παρών, προκειμένου να θυμηθούμε τον φίλο μας και να ξέρει εκεί που είναι ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και θα μας λείπει πάντα…».