Χαμός στο κέντρο της Πάτρας και στα καταστήματα εστίασης, με τους Πατρινούς να αξιοποιούν την Κυριακή τους, πηγαίνοντας για καφέ και φαγητό, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Ειδικότερα, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου ήταν στα γιορτινά του, με τα καφέ να είναι γεμάτα από κόσμο και τους περαστικούς να πηγαίνουν πάνω – κάτω με τις οικογένειες και τις παρέες τους, κάνοντας την βόλτα τους.

Αρκετό κόσμο είχε και η πλατεία Γεωργίου, που λόγω του μητρικού θηλασμού, την εκδήλωση που έγινε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, γέμισε από μητέρες και μικρά παιδιά.

Αρκετοί επέλεξαν να πάνε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων για να απολαύσουν το ζεστό της ημέρας και τον καλοκαιρινό ήλιο, ενώ βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ κόσμο είχαν και οι υπόλοιποι πεζόδρομοι της Πάτρας, η Παντανάσσης, η Αγίου Νικολάου και η Τριών Ναυάρχων.

Γενικώς, παρόλο που πολλά από τα καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας ήταν ανοικτά, η Κυριακή για τους Πατρινούς αποδείχτηκε ότι είναι μία μέρα αναψυχής και ξεκούρασης.