Δύο γνωστοί Πατρινοί διαγωνίστηκαν στην εκπομπή «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου», με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο λόγος για τον Πατρινό επιχειρηματία Γιώργο Βουρλιόγκα και την δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Μήτσου. Η εκπομπή προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο Πατρινοί κατάφεραν με το μπρίο και το κέφι τους να σαγηνεύσουν τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως δεν μπόρεσαν να παρασύρουν τον πάντα αυστηρό, Έκτορα Μποτρίνι.

Αποτέλεσμα, αυτού ήταν το μοσχαράκι διπλωμένο με πατάτες που έφτιαξαν, να μην πάρει καλύτερες κριτικές από το πιάτο που δημιούργησαν οι αντίπαλοι τους και έτσι έχασαν. Είχαν όμως την χαρά της συμμετοχής και της εμπειρίας.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βουρλιόγκας δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμιση, έχοντας το δικό του γραφείο στην Πάτρα, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στην Αθήνα, στον ίδιο πάντα κλάδο. Όσο για την Κωνσταντίνα Μήτσου το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει για λίγο τη δημοσιογραφία και δουλεύει ως μετρ στο «Romeo».Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 231 Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕ