Η Πάολα ήταν καλεσμένη στην δεύτερη εκπομπή του «Όλα... ξεκόλλα» και μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα της και τους εννιά μήνες απουσίας από τις πίστες.

Η ίδια φανερά συγκινημένη είπε: «Είναι μια πληγή που θα αιμορραγεί για χρόνια... Το λιοντάρι μου, ο μπαμπάς μου, είναι στην Αμερική.. υποφέρω αυτή την στιγμή! Δεν χωράει στο κεφάλι μου ότι μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα!».

Η Πάολα έζησε εννιά μήνες εκτός Αθηνών, στην Χαλκιδική και είπε: «Δεν θα επέστρεφα τώρα, επέστρεψα για τους συνεργάτες μου» και ανέφερε ότι πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις live εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά και την Τάμτα. «Είμαι στο σπίτι μου. Είναι ανάγκη, είναι η μαμά μου εκεί! Αφού ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχω την μαμά μου.. είναι σαν να έχω γεννηθεί πριν από εννέα μήνες, είναι άλλη η ζωή μου. Νομίζω ότι πριν ήμουν μια νεράιδα πριν και η ζωή που έζησε αυτή η νεράιδα ολοκληρώθηκε. Τώρα νομίζω ότι είμαι πάνω σε έναν βράχο και παρακολουθώ την ζωή μου, αλλά ακόμα δεν την βλέπω, μόνο αισθάνομαι. Είμαι δυνατός άνθρωπος, όμως και δεν λυγίζω. Είναι δύναμη και κατάρα αυτό. Το χειρότερό μου είναι να γονατίσω και να με δει η οικογένειά μου έτσι!».


Συγκλονίζει η Πάολα με την εξομολόγησή της για το θάνατο του πατέρα της