Όσα χρόνια και να περάσουν η νοοτροπία των Ελλήνων θα μένει η ίδια σε πολλά επίπεδα. Ένα από αυτά είναι και ο σεβασμός της δημόσιας περιουσίας. Ο καθένας προχωρά σε ότι ενέργεια του έρχεται στο μυαλό χωρίς φυσικά να τιμωρείται. Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου και δεν την προσέχουμε σε καμία περίπτωση. Από αυτό βέβαια δεν ξεφεύγει και η πόλη μας. Αρκετοί Πατρινοί προχωρούν καθημερινά σε ανόητες πράξεις με αποτέλεσμα να πληρώνουν τη νύφη οι υπόλοιποι δημότες καθώς και οι επισκέπτες.

Όπως για παράδειγμα στην συμβολή των οδών Μπουκαούρη & Γερμανού στον δρόμο που οδηγεί προς το Κάστρο.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι φαίνεται πως διαφωνούσαν με την ταμπέλα που οδηγεί προς το ιστορικό αυτό μνημείο της πόλης και έτσι αποφάσισαν να της αλλάξουν φορά παραπέμποντας τους οδηγούς προς την οδό Γερμανού με κατεύθυνση τα Ταμπάχανα.

Τώρα θα μας πείτε σίγα το πράγμα, λες και δεν ξέρουμε κατά που πέφτει το Κάστρο. Κι όμως όσο εύκολο είναι για τους ντόπιους άλλο τόσο δύσκολο είναι για τους επισκέπτες της Πάτρας να το βρουν όταν η σήμανση δεν είναι σωστή.

Καλό θα ήταν λοιπόν οι αρχές να την βάλουν στην θέση της έτσι ώστε οι εκάστοτε τουρίστες και επισκέπτες να μην έχουν πρόβλημα προσανατολισμού.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: