Το μεγάλο ραντεβού της Πατραϊκής πυγμαχίας και της Παναχαϊκής πλησιάζει.

Το «8ο Gala Boxing» που διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία η Παναχαϊκή, στο κλειστό της Αγυιάς, φέτος θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου, πάντα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Ο Νίκος Πλέας έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες του για να είναι όλα έτοιμα στην μεγάλη γιορτή που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πυγμαχία, συγκεντρώνοντας σημαντικούς αθλητές, πρωταθλητές στις κατηγορίες τους.

Και φέτος στο Boxing Gala της Παναχαϊκής, τα ονόματα που θα πάρουν μέρος εγγυούνται την υψηλή ποιότητα των αγώνων από τεχνικής άποψης, κάτι που φυσικά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί θεατές που θα παρευρεθούν στο κλειστό της Αγυιάς.

Σε ότι αφορά την Πάτρα, οι πρωταθλητές πυγμάχοι που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά θα είναι οι: Γιώργος Γεωργόπουλος, Νίκος Καδής, Πάρης Σταυρόπουλος, Σάκης Πεφάνης, Βασίλης Χαρίτος, Δημήτρης Αθανασίου, Νίκος Θεοδοσίου.

Επίσης θα συμμετάσχουν και οι Έλληνες πρωταθλητές Αλέξανδρος Τσανικίδης, Πέτρος Μανδουραράκης, Γιώργος Ποιμενίδης, Γιώργος Χρήστου και Ανδρέας Κατζουράκης.