Δεν άρεσε σε πολλούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, το «ξέσπασμα» του Θανάση Νταβλούρου κατά του κομμουνισμού, την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τα όσα έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σε μορφή ερώτησης προς τον Κώστα Πελετίδη για τα… κατορθώματα του ΚΚΕ, την περίοδο 1940 -1949, θεωρήθηκαν άκαιρα από πολλά στελέχη της Ν.Δ. σε μία περίοδο μάλιστα που η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να αποκαταστήσει το κεντρώο προφίλ της.

Όπως υποστηρίζουν ο κ. Νταβλούρος με την ανάρτηση του που ξεσήκωσε «θύελλα» στο facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο, «ξύπνησε» τον εμφύλιο «εφιάλτη», μεταξύ δεξιών και αριστερών, ένα θέμα που είχε αφήσει για πολλές δεκαετίες μεγάλες πληγές στο εσωτερικό της κοινωνίας.

Η ανάρτηση του κ. Νταβλούρου, έρχεται λίγες μέρες μετά το αντι-κομμουνιστικό παραλήρημα του κ. Γεωργιάδη και σύμφωνα με τα στελέχη αυτά της Νέας Δημοκρατίας που εκπροσωπούν μία κεντρώα τάση του κόμματος, βάζουν στο στόχαστρο της ηγεσίας τα τοπικά όργανα της Ν.Δ. Όπως και να έχει η ανάρτηση του κ. Νταβλούρου έφερε «πόλεμο στο διαδίκτυο…