Στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών
Έναρξη: 21:30 – Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ
Λεωφορεία θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του live.

“Loud & Low". Αυτό είναι το μότο των The Lumberjack Feedback

Βαρύ, έντονο και ελκυστικό instrumental post / doom metal, που καθοδηγείται από δύο drummers με έντονες δυναμικές και ακραίες αντιθέσεις, ένα υπνωτιστικό και μαγευτικό soundtrack προς την αποκάλυψη, είναι μόνο μερικές από τις περιγραφές που μπορεί κανείς να δώσει στον ήχο των Γάλλων TLF.

Βαθύ αργόσυρτο μπάσο και πρωτόγονα διπλά κρουστά, σαν μια θορυβώδη χαμηλοκουρδισμένη βροντή, κυριαρχούμενη από σκοτεινές μελωδίες, δημιουργημένες από το κιθαριστικό δίδυμο, συνθέτουν τους The Lumberjack Feedback και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά τους που θυμίζει μια αχνή ομορφιά που καλύπτει έναν ανεμοστρόβιλο, φτιαγμένο από καταστροφικά αρχέγονα στοιχεία. Οι TLF συστήνονται ανεπιφύλακτα σε λάτρεις σχημάτων όπως οι Αmen Ra, Omega Massif, Neurosis, Year of No Light (με μια πιο ωμή και άμεση ματιά, χωρίς τα synths) και οπαδούς τους blackened metal (ως και ο Fenriz από Darkthrone, συμπεριέλαβε ένα από τα τραγούδια τους στο podcast του).

Ξεκινώντας από τη βόρεια Γαλλία και καθοδηγούμενοι από την ατελείωτη επιθυμία τους να παίξουν μουσική ζωντανά, οι The Lumberjack Feedback έχουν εμφανιστεί σε festivals όπως το Ηellfest Open Air 2016, σε μυθικούς χώρους όπως το Underworld του Λονδίνου, ακόμη και σε ασυνήθιστους χώρους, όπως μια υπόγεια εκκλησία στην οποία πραγματοποίησασν ένα ακουστικό show. Έχουν περιοδεύσει και εμφανιστεί στο πλευρό διαφόρων σχημάτων, όπως οι Gojira, Kylesa, Red Fang, Crowbar, IIVII (Josh Graham), Acid King, The Oxbow, Hangman’s Chair, Spectrum (Spaceman 3) κ.α., σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Δεν έχει σημασία το μέγεθος της σκηνής, οι τοίχοι θρυμματίζονται, ρωγμές ανοίγουν στη γη και οι πύλες της κολάσεως ανοίγουν διάπλατα. Οι The Lumberjack Feedback είναι η κόλαση επί γης, μια κόλαση που ποτέ δεν ήταν τόσο υπέροχη!


Οι psych doom rockers The Curf με νέο ανανεωμένο line-up, οι Πατρινοί heavy groove metallers Beyond Salvation και οι TripNote με έναν underground melodic hardcore χαρακτήρα συμπληρώνουν το billing.