Υπάρχουν ιστορίες αγάπης που είναι αληθινές, υπάρχουν παραμύθια που κάποιοι άνθρωποι τα ζουν πραγματικά...

Ένας άνδρας, ένα ταξίδι, ένας σκοπός ζωής, μία γυναίκα και μετά... ο έρωτας! Παντοδύναμος όλων, νικά τα πάντα, δίνει λόγο ύπαρξης και είναι πραγματικό παράδειγμα ότι όλα τελικά γίνονται για κάποιο λόγο.

Μια φορά και έναν καιρό, ο Sami ξεκίνησε από το Λίβανο, μαζί με τρεις φίλους του, με προορισμό την Αγγλία, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο, να κάνει το μεταπτυχιακό του και να συνεχίσει τις σπουδές του. Στο πλοίο προς Ελλάδα, συνάντησε μία allegra και πανέμορφη κοπέλα, τη Χρύσα, έκανε την πρώτη κίνηση, στην αρχή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, μέχρι που εκείνο το ''παχουλό'' αγοράκι πέταξε τα βέλη του και έδωσε ένα γερό μάθημα στον Sami. Ποιό ήταν αυτό; Ο κεραυνοβόλος έρωτας, που σε τυφλώνει και σε αποπροσανατολίζει και στην περίπτωση του Sami το έκανε κυριολεκτικά. Το ταξίδι στο Λονδίνο δεν έγινε ποτέ. Ο νεαρός άνδρας τα παράτησε όλα και έμεινε με την καλή του στην Ελλάδα... Του βγήκε σε καλό; Μάλλον ναι, γιατί μετά από τρία χρόνια, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να χαράξουν κοινή πορεία στη ζωή.


Πώς τα μάθαμε εμείς αυτά; Μέσα από το φακό του Vassili Noble, του οποίου το Studio, Noble Photography, ανέλαβε να καλύψει φωτογραφικά το γάμο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, τοποθετώντας το ζευγάρι μέσα σε ονειρεμένα σκηνικά, μετατρέποντας τη ''ρουτίνα'' της φωτογράφισης σε κινηματογραφική ταινία.

Δεν είναι και εύκολο πράγμα να μπορέσεις να νοιώσεις την ιστορία του κάθε ζευγαριού και να αποτυπώσεις την κάθε στιγμή στο ''χαρτί''. Αυτή είναι η λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει τον απλό επαγγελματία, που κάνει κάτι για να πει ότι το έκανε και τον επαγγελματία που αγαπά αυτό που κάνει και αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι που έχει να φωτογραφίσει σαν διαφορετική ιστορία. Αυτή είναι η αρχή και το τέλος, της Noble Photography.

Βέβαια, από έναν άνθρωπο, όπως ο Vassilis Noble, ο οποίος βραβεύτηκε το 2014 από την Wedding Industry, ως καλύτερος νεοανερχόμενος φωτογράφος στην Ελλάδα και βγήκε 14ος στον κόσμο, δε μπορείς να περιμένεις τίποτα λιγότερο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και αυτό φαίνεται σε κάθε ''καρέ''.

Ο γαμπρός μοιάζει με ιππότη που είναι έτοιμος να κρατήσει στα χέρια του, το πιο πολύτιμο λουλούδι και η νύφη είναι σα νεράιδα που ήρθε στη Γη με έναν και μόνο σκοπό, να δώσει νόημα στη ζωή του ιππότη της.

Από τον τρόπο που κοιτάζει ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, το οποίο ετελέσθη στον Ι.Ν. της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, μέχρι τον τρόπο που κρατά ο ένας τον άλλον στην After Wedding φωτογράφιση, που έγινε στο μαγευτικό κάστρο της Μονεμβασιάς, καταλαβαίνει κανείς πως τα παραμύθια είναι αληθινά, όταν υπάρχει αγάπη και έρωτας.


Κινηματογράφηση - wedbyart.gr