Αντιπροσωπεία των αθλητριών βόλεϊ του Απόλλωνα συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το “Άλμα Ζωής” την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν συνέταξαν το παρακάτω κείμενο: «Δώσαμε και εμείς οι αθλήτριες βόλεϊ του Απόλλωνα το δικό μας παρόν. Τα συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας από τη μια πλευρά για τη βοήθεια που προσφέρει η οργάνωση αυτή απέναντι σε συνάνθρωπους μας που έχουν προσβληθεί από τη νόσο αυτή.

Εμείς από την πλευρά μας δώσαμε το παρόν σκεπτόμενες τα άτομα που δεν μπορούν να αθληθούν, να κάνουν πράγματα που θα τους έδιναν χαρά. Γιατί ο αθλητισμός είναι υγεία, ευχαρίστηση, ηρεμία και καθαρή σκέψη… δυστυχώς κάποιες κοπέλες και μεγάλες γυναίκες δεν στάθηκαν τυχερές σε αυτό.

Εμείς γι’ αυτό ήμασταν εκεί και θα είμαστε σε κάθε τους προσπάθεια για να στηρίξουμε το “Άλμα ζωής” και να δίνουμε το μήνυμα σε όλους ότι η συλλογική προσπάθεια είναι αυτή που στο τέλος κερδίζει.  Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα που μας έδωσε τη δυνατότητα να παραβρεθούμε και εμείς εκεί…».