Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και πριν λίγο καιρό ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τον Κίμωνα Καλλιμάνη και την Μαρία Μενύχτα, οι οποίοι το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Καλούσι Αχαΐας.

Παρουσία συγγενών και φίλων, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και με κουμπάρο τον καλό του φίλο Κώστα, παντρεύτηκε, επισφραγίζοντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα!

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της, το ίδιο και ο γαμπρός μέσα στο κομψό του κοστούμι.


Μετά το μυστήριο ανέλαβε δράση ο Νίκος Κυριακόπουλος, ο οποίος με την φωτογραφική του μηχανή απαθανάτισε τα πρώτα βήματα του ζευγαριού στην ευτυχία.

Κάπως, έτσι δημιουργήθηκε και το after wedding video, το οποίο γυρίστηκε σε ένα μαγικό μέρος της Αχαΐας, την Καλόγρια.

Με φόντο την παραλία και το δάσος της περιοχής, ο Κίμωνας και η Μαρία, πρωταγωνίστησαν στη δική τους ρομαντική ταινία με υπόθεση την ομορφότερη ημέρα της κοινής του ζωής...


AFTER ΚΙΜΩΝΑΣ- ΜΑΡΙΑ

Ερωτευμένοι μέσα στη φύση, αφέθηκαν στον έμπειρο φωτογράφο, ο οποίος κατάφερε να αποτυπώσει στο φακό τα αμέτρητα συναισθήματα που ένιωθαν τα δύο παιδιά εκείνη τη στιγμή. 

Ευτυχία, αγάπη, έρωτα, σιγουριά ότι έκαναν την σωστή επιλογή και πολλά ακόμα.

Άλλοτε κοιτώντας τον φακό και άλλοτε ο ένας τον άλλον, δημιούργησαν ένα φωτογραφικό άλμπουμ που κάθε φορά που θα το ξεφυλλίζουν, θα θυμούνται την μαγεία εκείνης της ημέρας.


Εμείς να ευχηθούμε στον Κίμωνα και στη Μαρία που τώρα ξεκινούν την κοινή τους ζωή, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και να λάμπουν πάντα, όπως και την ημέρα του γάμου τους. 

Να ζήσετε!