Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία... Είναι το παιχνίδι που έστειλε τη δηλωτή ''περίπατο''... Είναι αυτό που χάλασε φιλίες... και δεν είναι μια συνηθισμένη τράπουλα, είναι το Tichu!

Τι και αν έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνισή του, τελικά, δεν ήταν μία ακόμα μόδα, ήρθε και έμεινε.

Όλοι το αγαπούν και όλοι πιστεύουν ότι είναι αυθεντίες. Αν λοιπόν, θεωρείς και εσύ ότι είσαι master του είδους και θα τους κάνεις όλους να παραμιλούν, μη χάνεις χρόνο και δήλωσε ΤΩΡΑ τη συμμετοχή σου στο νέο πρωτάθλημα (μέσα από τα πολλά) που διοργανώνει το Νέον.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και εσύ μπορείς να κλείσεις τη θέση σου είτε περνώντας από το ίδιο το cafe στην Τριών Ναυάρχων 42 ή στα τηλέφωνα των διοργανωτών, 6955039667 και 6984775080.

Έχει και έπαθλο...

Καλή η χαρά του παιχνιδιού, αλλά όταν το βραβείο που θα κερδίσει ο πρώτος είναι 1.000 ευρώ, η χαρά είναι μεγαλύτερη. Βέβαια, θα ακολουθήσουν και άλλα μικρότερα για όλους τους συμμετέχοντες. Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν, 3 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και 10 book deliveries.

Βιάσου γιατί οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου...