Ακόμη ένα Σαββατόβραδο έβαλε φωτιά στη διασκέδασή μας, ακόμη ένα Σαββατόβραδο μας έκανε να φύγουμε ξημερώματα και ακόμη ένα Σαββατόβραδο μας θύμισε πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για έξοδο!

Φώτα, μουσική και... ξεκινάμε!

Οι αγαπημένες φωνές του Arena μας ξεσήκωσαν για τα καλά και μας παρέσυραν σε έναν ατελείωτο χορό, χαρίζοντάς μας αγαπημένες παλιές και νέες ελληνικές επιτυχίες. Από το αυθεντικό λαϊκό και το βαρύ ζεϊμπέκικο, στο ανεβαστικό τσιφτετέλι και... αντίστροφα.


Κανείς δεν έμεινε στη θέση του. Από ένα σημείο και μετά, πάντα, στο Arena, τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος ''μετακομίζει'' στην πίστα. Αυτό, άλλωστε, είναι το σωστό, αλλιώς γιατί να βγεις βόλτα; Μπορείς να μείνεις και σπίτι.

Τί να κάνουμε; Κάθε μαγαζί έχει τους κανόνες του και για να μπεις στο Arena, πρέπει να σηκωθείς και να χορέψεις. Έτσι είναι τα πράγματα και δεν αλλάζουν. Καλά θα κάνεις λοιπόν να συμβιβαστείς και να πεις ''ναι'' στη διασκέδαση.

Αν το έχασες αυτή την εβδομάδα, μπορείς να περιμένεις μέχρι την Πέμπτη, διαφορετικά υπάρχει η Παρασκευή, υπάρχει και το Σάββατο!

Τηλ. κρατήσεων: 2610-450095