Είναι αυτό που λέμε χορός από κούνια...

Το αγαπημένο μας Arena, άνοιξε και την Κυριακή αλλά είχε λόγο. Είχε να αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων του κ. Χρήστου και Στέλλας Κόζη, οι οποίοι βάπτισεαν τα δυο τους αγγελούδια, την Αντωνία και τον Γιώργο, και πραγματικά τα κατάφεραν περίφημα!

Τι και αν δεν ήταν Σάββατο ή Παρασκευή, το κέφι και ο χορός κινούνταν στα ίδια μήκη κύματος!

Ο κόσμος μετά το μυστήριο βρέθηκε για γλέντι στο Arena, έκατσε στις θέσεις του (για λίγο), μέχρι που οι μουσικοί και τραγουδιστές έπιασαν τα μικρόφωνα και μέσα σε λίγα λεπτά το γαλαζορόζ, για την περίσταση, νυχτερινό μαγαζί, μετατράπηκε σε πραγματική Arena... διασκέδασης.


Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στους καλεσμένους του το ζεύγος Κόζη.

Μακριά από ''καθώς πρέπει'' σουαρέ που σε κάνουν να βαριέσαι στην πρώτη ώρα, αντίθετα μάλιστα, στη συγκεκριμένη δεξίωση δεν ήθελε να φύγει κανείς, ούτε να σταματήσει ο χορός, ούτε να κατέβουν από την πίστα.

Όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τους νονούς, Γιάννης Τραυλός, Νικόλαος Αποστολόπουλος, Milan Circovits και Κώστας Κόζης, πρώτοι απ'όλους, να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε, με τέτοιο οικογενειακό ιστορικό και με τέτοιο γλέντι στη βάπτιση, ότι τα νεοφώτιστα, θα είναι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη.

Εμείς αυτό που έχουμε να ευχηθούμε είναι, να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα, χαμογελαστά και να έχουν μια ζωή... διασκεδαστική.