Η τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, απαθανατίστηκε με τον σύζυγό της Wissam Al Mana να κάνουν βόλτα στο Λονδίνο. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2012, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν χαλαρό και ευδιάθετο στην βόλτα που περιλάμβανε γεύμα και επίσκεψη σε μαγαζιά με παιδικά ρούχα.


Η 50χρονη σταρ, φορούσε μαύρα φαρδιά ρούχα και ένα πουλόβερ με κουκούλα και γεωμετρικές λεπτομέρειες ενώ ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της ήταν ντυμένος πιο... αθλητικά.

Κάποια στιγμή η μέλλουσα μαμά έβαλε το χέρι της στη φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως αναμενόταν τα φλας άστραψαν... Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι φωτογραφίζεται δημόσια από τότε που πρωτομάθαμε για την εγκυμοσύνη τον περασμένο Μάιο.


Μία κοντινή της πηγή αποκάλυψε τον περασμένο Μάιο στο E! News ότι η Janet δεν αισθάνεται πολύ καλά. Εχει πάρει πολύ βάρος και δεν είναι και η ευκολότερη εγκυμοσύνη. Είναι όμως πάρα πολύ χαρούμενη με το μωρό που περιμένει και αυτό είναι το φως στο σκοτεινό της τούνελ... Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο σύζυγός της, οι φίλοι και οι συγγενείς είναι πολύ υποστηρικτικοί και τη βοηθούν με κάθε τρόπο.


Εξαιτίας και της ηλικίας της, η ίδια έχει προτεραιότητα την υγεία του μωρού της και για αυτό, ακούει τους γιατρούς της κατά γράμμα και προσπαθεί να μείνει ήρεμη.