Σε ύψιστο συναγερμό βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας έπειτα από την δυνατή και επι αρκετές ώρες συνεχιζόμενη νεροποντή που αφήνει την Ναύπακτο και την Ναυπακτία βαριά τραυματισμένη.

Δρόμοι-ποτάμια-περιουσίες κάτω από το νερό.Υπόγεια-σπίτια στο έλεος της κακοκαιρίας.

Η Βαριά στην κυριολεξία έφτασε στα όριά της.

Η γνωστή για τα συνεχιζόμενα πλημμυρικά φαινόμενα οδός Καλυδόνως και παραλιακή της Ψανής βούλιαξαν.Σπίτια και υπόγεια σε όλο το μήκος και πλάτος του δήμου πνιγμένα στο νερό και τη λάσπη. Οι κλήσεις στην Π.Υ. για απάντληση υδάτων δεκάδες, όπως αναφέρει το nafpaktianews.

Το μέγεθος της καταστροφής είναι μεγάλο ,χωρίς να γνωρίζουμε και την πραγματική κατάσταση στον ορεινό όγκο για την ώρα με τα γνωστά προβλήματα των καταπτώσεων.

Η ροή των ειδήσεων συνεχής,οι κάμερες του Nafpaktianeww είναι στον δρόμο και τις επόμενες ώρες θα έχουμε να σας μεταφέρουμε πολλά περισσότερα.


Πλημμύρες στην Ναύπακτο 22.10.2016

Τεράστιες ποσότητες νερού δέχθηκε και το ανατολικό τμήμα του δήμου Ναυπακτίας στις περιοχές των τ.κ.Ξηροπηγάδου και Δάφνης.

Ο χείμαρρος Τζάβαρη παρά την έντονη βροχόπτωση ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά,δεν έλειψαν ωστόσο προβλήματα με την συσσώρευση υδάτων στο κεντρικό οδικό δίκτυο της περιοχής.Βροχη-Ξηροπήγαδο 22.10.2016

Πλημμύρισε η Κάτω Βασιλική. Ποτάμια έχουν γίνει οι δρόμοι μέσα στο χωριό και ο κάμπος έχει καλυφθεί όλος με νερό από τα ακραία καιρικά και πρωτόγνωρα φαινόμενα.

Δείτε εικόνες:Πλημύρες Κάτω Βασιλική

Διεκόπη η κυκλοφορία στο δρόμο Τρικόρφου Γαβρολίμνης, ποτάμι έγινε ο δρόμος μετά από τα πρωτόγνωρα ακραία καιρικά φαινόμενα. Δείτε εικόνες από τα δύο ρέματα του Τρικόρφου καθώς και από το δρόμο μέσα στο χωριό.


Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι στο Τρίκορφο

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι από το nafpaktianews.