Παρότι ζούμε σε μια εποχή όπου το comfort φαγητό κερδίζει έδαφος, η εμπειρία ενός δείπνου σε ένα από τα λεγόμενα «μεγάλα εστιατόρια» δεν θα πάψει να αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των απανταχού γαστρονόμων...

Ο προσδιορισμός βέβαια «μεγάλο» χαρακτηρίζει χώρους όπου το φαγητό τους παραμένει κέντρο της φιλοσοφίας τους ενώ το άψογο σέρβις ή το καλαίσθητο περιβάλλον τους, ενδεχομένως να συμπληρώνουν την «εικόνα».

Το La Brasserie είναι ένα μεγάλο εστιατόριο. Σε ένα πολύ ξεχωριστό location, στην Αράτου 5 (πλησίον Αγ. Ανδρέου) ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις μας για φαγητό ενώ συγκεντρώνει όλα αυτά τα «συν» που μας επιτρέπουν να το εντάξουμε στα «must go» spot της πόλης!


Οι συνδυασμοί των υλικών που συναντάς στο μενού του Στάθη Κόκκαλη είναι ευρηματικοί και «κοινώς αποδεκτοί».

Οι εντυπώσεις μας από την αρχή ήταν οι καλύτερες για το La Brasserie αν και κάθε φορά νιώθουμε πως συντονίζονται ακόμα καλύτερα και με τον τρόπο τους μπορούν να κάνουν ένα σύνηθες δείπνο να μοιάζει με «ειδικό», «prive» «grande» βράδυ.

Πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε για το «πόσο θα μας κοστίσει η έξοδος;» να σας πούμε πως οι τιμές είναι πολύ λογικές και το περιβάλλον εξαίσιο ακόμα και για κρασάκι με το άλλο μας μισό ή τους φίλους μας!

Τηλ. Επικ. 261 400 7691