Δυναμική θα είναι η παρουσία των Πατρινών πυγμάχων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παίδων και κορασίδων - παγκορασίδων που ξεκινά την Πέμπτη στις 20 Οκτωβρίου, στην Ελευθερούπολη της Καβάλας.

Τα σωματεία της Παναχαϊκής, της Πυγμής, του Τόφαλου, της Άμυνας, του Μίλωνα και της ΕΑΠ θα δώσουν το παρών στο πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα, με τους αθλητές τους να προσπαθούν να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει την Πάτρα να σαρώνει τα μετάλλια.


Για τους Boxerinos του Νίκου Πλέα θα πάρουν μέρος οι: Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Παναγιώτης Βγενόπουλος, Νίκος Σωτηρόπουλος, Άγγελος Ανατολάκης, Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος, Χρυσούλα Πλέα, Φωτεινή Μηνά, Γεωργία Μαντέλη και Αντωνία Γιαννακοπούλου.

Από την Πυγμή του Λάμπρου Μιχαλόπουλου θα συμμετάσχουν οι Κίμωνας Κομματάς, Γιάννης Μανδρέκας, Γιώργος Τσάμης και Μάρκος Μιχαλόπουλος. Για τον Τόφαλο του Μάκη Συνοδινού θα αγωνιστούν οι Γιώργος Παλούμπης, Βασίλης Παπαβασιλείου, Στέργιος Δουμπιάς και Βάσια Τριάντη, για την Άμυνα του Μάριου Καπερώνη οι Αθανάσιος Βιτάκης και Άννα Κορφιάτη, ενώ για τον Μίλωνα του Ηλία Πελεκούδα, η Ελένη Κόγκλα.