Η κατάσταση έχει ως εξής: Πας στο μαγαζί, απολαμβάνεις το ποτό σου και παράλληλα αντί για το συμβατικό dj set έχεις την ευκαιρία να δεις ζωντανά μια πολύ ικανή και διασκεδαστική μπάντα...

Δεν ακούγεται άσχημη ιδέα και δεν είναι... Η νέα τάση στη νυχτερινή ζωή συνδυάζει ποτάκι με live εμφάνιση και όπως φαίνεται βρίσκει απήχηση σε ολοένα και περισσότερο κόσμο.

Από τις παλιές «καραβάνες» του είδους, μέχρι τις νέες αφίξεις οι «μεταμορφώσεις» ακολουθούν την ζωντανή μουσική. Eμείς πάλι μια κλασική διεύθυνση στην Πάτρα, στον πεζόδρομο της Ηφαίστου.

Ο λόγος για το Φάμπρικα by Mods, που κατάφερε να γίνει στέκι από το ξεκίνημα για δύο λόγους. Πρώτον για το ωραίο παρέακι που έχει στήσει για να μας κρατά συντροφιά στα live και δεύτερον για τον ίδιο τον χώρο που με ιδιαίτερη αισθητική ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα μαγαζιά στην περιοχή.

Ουσιαστικά είναι ένα καλό πακέτο για live έξοδο...


Στην σκηνή του Φάμπρικα, οι Ανδρέας Βούλγαρης, Δημήτρης Κοτσίρης, Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, Αθηνά Μάλλια, Βάσια Κακκούνη και Βασίλης Κυριακόπουλος θα είναι η παρέα που θα μας κρατά συντροφιά τις νύχτες του χειμώνα.

Η καλύτερη επιλογή που δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για κάθε μουσικόφιλο...

Φάμπρικα, τι άλλο;