Χαμός στο κέντρο της Πάτρας το πρωί της Δευτέρας, με τους άνδρες της Τροχαίας να κάνουν περιπολίες σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, την πρώτη μέρα της κανονικής εφαρμογής του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Πατρέων.

Οι άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν σε ελέγχους στους οδηγούς που είχαν διπλοπαρκάρει στην οδό Κανακάρη, κάνοντας τους συστάσεις για να πάρουν από εκεί τα αυτοκίνητα τους, ενώ έλεγχοι έγιναν και σε δρόμους, όπως η Καραϊσκάκη, η Αγίου Ανδρέου, η Κολοκοτρώνη, η Υψηλάντου κτλ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν μάλιστα και στις πρώτες κλήσεις στους οδηγούς που δεν συμμορφώνονταν με το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης, «κόβοντας» ραβασάκια σε οδηγούς που είχαν παρκάρει παράνομα στην Μαιζώνος, στην Κορίνθου και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Πάντως, παρόλο που οι Πατρινοί γνώριζαν πως από την Δευτέρα μπαίνει σε λειτουργία κανονικά το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης λίγοι είχαν φροντίσει να αγοράσουν και να τοποθετήσουν στα αυτοκίνητα τους το ειδικό ξυστό εισιτήριο στο παρμπρίζ τους. 

Έτσι, οι περισσότεροι που είχαν παρκάρει ήταν παράνομοι με τις κλήσεις να… πέφτουν βροχή από τους άνδρες της Τροχαίας.