Έχει όρια η αγάπη για τα 80ς, 90ς & 00ς ή όχι;

Πώς εξηγείται το κόλλημα ολοένα και περισσότερων με τα θεματικά party που νοσταλγούν τα παλιά;

Το Φάμπρικα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στήνει μια ρετρό γιορτή στην πόλη με καλεσμένους τους Peligrosa Gr.

Σε αυτό τον μοναδικό χώρο θα ζήσουμε ολίγον τι, την καλτ κουλτούρα της εποχής εκείνης με όλους όσους αναπολούν το πώς ήταν τα πράγματα λιγάκι πιο παλιά.

Στο party που έχει τον ολοκληρωμένο τίτλο «ΕΦΑΓΑ ΦΛΑΣΙΑ, ULTIMATE TRASH LIVE PARTY WE ♥ LOVE 80’S,90’S & 00’S» αναμένεται το αδιαχώρητο...

Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία φιλτράρονται άψογα μέσα από τραγούδια διαφόρων καλλιτεχνικών αστεριών όπως Καλλίρης, Λιβιεράτος, Λεμπέσης, Γαρμπή, Μπίγαλης, Κορκολής, Ρακιτζής, Μαζωνάκης, Μαντώ, Καρβέλας, Βίσση, Τιμών & Πούμπα κ.α.

Οι Peligrosa Gr. δηλαδή ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος (πιάνο, φωνή), ο Δημήτρης Σέβης (τύμπανα), ο Ηλίας Ησαΐας (synthesizer), η Κωσταντίνα Μπακάλη (φωνή) και o Τζοβάνι Μπάστας (φωνή) θα είναι στο καινούριο Φάμπρικα by Mods (Ηφαίστου 40) για να ζήσουμε ξανά τις «χρυσές» δεκαετίες.

Το warm up θα το κάνει ο dj του trash party του Mods V. Kyriakopoulos, ενώ για περισσότερες από 4 ώρες θα ακουστούν live τραγούδια ποπ, μπαλάντες, λαϊκά κ.λ.π. σε μια βραδιά για όσους έχει αγγίξει η ρετρομανία της εποχής!

Oι Peligrosa Gr. πάνε Φάμπρικα by mods με άγριες διαθέσεις για live ξεφάντωμα.

Εσείς;

Ώρα έναρξης: 22:30