Έχει κάτι από παριζιάνικη αίγλη και ήχους από παλιό γραμμόφωνο, νομίζεις ότι από κάπου θα ξεπηδήσει ο Μονέ και ο Ματίς κρατώντας τους καμβάδες, τα χρώματα και τα πινέλα τους.

Η ατμόσφαιρα σε παρασύρει και σε ταξιδεύει σε παλιό ασπρόμαυρο σινεμά, τότε που ο ρομαντισμός ήταν διάχυτος και η φινέτσα συνώνυμο της καθημερινότητας.

Αν είστε λάτρεις αυτής της ''ασπρόμαυρης'' εποχής, αλλά και γνωστοί καλοφαγάδες, δε χρειάζεται να φτάσετε μέχρι το Παρίσι, γιατί απλώς το Παρίσι ''μετακόμισε'' στην Πάτρα, στην οδό Αράτου 5, και πήρε το όνομα ''La Brasserie''!


Ο Γιάννης Κόκκαλης, ο ιδιοκτήτης, και ο αδερφός του Στάθης, που επιμελείται το μενού, οραματίστηκαν και δημιούργησαν έναν γαστρονομικό ''παράδεισο'', ικανό να αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Πάντα με εκλεκτές, πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές γεύσεις, ποιότητα ασύγκριτη και τιμές καθόλου... παριζιάνικες, το ''La Brasserie'' είναι εδώ για να σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να αλλάξεις εξ ολοκλήρου την άποψη που μπορεί να είχες για το φαγητό εκτός σπιτιού.

Οι μυρωδιές του σε παρασύρουν και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να το απολαύσεις!


Δεν είναι μόνο η προσεγμένη διακόσμιση και ο ατμοσφαιρικός χώρος, δεν είναι μόνο το φιλόξενο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό, πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει, δεν είναι μόνο το μεράκι τόσο του ιδιοκτήτη, όσο και του σεφ, είναι όλα αυτά μαζί. Και όλα αυτά μαζί είναι που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Είναι η απάντηση στην ερώτηση: ''πού μπορώ να πάω για καλό φαγητό;''...

Είναι η επιλογή σου αν βαρέθηκες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...

Είναι το ''La Brasserie'' και δε χρειάζεται επιπλέον συστάσεις!

Μία δοκιμή αρκεί για να γίνει το αγαπημένο σας Bar - Restaurant!

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο των εκλεκτών γεύσεων και των αρωμάτων!

Τηλ. Επικ. 261 400 7691