Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο παιδικό τουρνουά που διεξήχθη στην Αθήνα το Σάββατο 08/10/2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια με αγώνες και στα δύο στυλ της Ολυμπιακής πάλης. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΛΟΠ και έχουν γεννηθεί από το 2003 έως 2011. Οι αθλητές κάθε κατηγορίας αγωνίστηκαν σε γκρουπ τριών (3) ή τεσσάρων (4) ατόμων και έκαναν από δύο (2) αγώνες καθώς σκοπός του τουρνουά ήταν κυρίως η συμμετοχή μικρών αθλητών ώστε  να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία.

Οι παλαιστικοί Σύλλογοι της πόλης μας Πολυνίκης (προπονητής Γιώργος Ραλλής) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος) εκπροσωπήθηκαν από δέκα (10) μικρούς αθλητές και πιο συγκεκριμένα τους Σπύρο Πούλο, Χριστόφορο Γιάγκο, Άγγελο Καγκελάρη, Ζαφείρη Ζαφειρόπουλο, Μάριο Λαζανά, Θανάση Ραλλή, Γιώργο Νικολάου, Νικόλα Παναγιωτόπουλο, Κων/νο Παναγιωτόπουλο και Χαράλαμπο Ισόγλου. Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν πολύ μεγάλη και το επίπεδο των μικρών αθλητών εντυπωσιακό. Οι ανωτέρω αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, συμμετείχαν σε αγώνες στο στυλ της ελευθέρας πάλης και η παρουσία τους θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένη, δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς  αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημη αθλητική διοργάνωση. 

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα πάλης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχει καταρτιστεί νέο Τμήμα για παιδιά από 5 ετών και άνω, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει βασικές ασκήσεις και λαβές σε ένα θετικό μη ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι μικροί αθλητές έχουν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το άθλημα της πάλης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των συλλόγων http://wrestling-patra.blogspot.gr/