Είναι από την ηθοποιό που αγαπάμε να βλέπουμε στο κόκκινο χαλί. Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι πάντα τόσο κομψή και μοντέρνα που κάθε της εμφάνιση παίρνει τα καλύτερα σχόλια.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο IWC Gala Dinner προς τιμήν του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και το φόρεμα της ήταν διαφορετικό απ΄ότι έχουμε δει φέτος.

Debuting a silk wool gazar gown with flounces and satin belt from the recent #GucciSS17 collection, #CateBlanchett attended the IWC Gala Dinner in honor of the @britishfilminstitute.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gucci (@gucci) στις

Με μία τουαλέτα σε ίσια γραμμή από τον οίκο Gucci, η Κέιτ Μπλάνσετ έκλεψε την παράσταση με το κρεμ-μαύρο φόρεμα και τον κόκκινο φιόγκο στην μέση.

Με την δημιουργία να έρχεται κατευθείαν από το Μιλάνο, καθώς παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην Εβδομάδα μόδας, η Κέιτ Μπλάνσετ το υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας απαλό μακιγιάζ και όχι υπερβολικά κοσμήματα.

Cate Blanchett in #GucciSS17 at the #IWC Gala Dinner in honor of the @BritishFilmInstitute #London #instafashion #redcarpet #gown #cateblanchett #celebritystyle

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope Zach (@penelopezach) στις

Πάντως αν και το φόρεμα έκανε πολύ καλή εντύπωση, εμάς μας έφερε κάτι από το άνθος της ορχιδέα.

Wow #cateblanchett

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @rmksmv στις

Cate Blanchett aka perfection #cateblanchett #cate #blanchett #catherineeliseblanchett #carol #carolmovie #oscar4cate #carolaird #theresebelivet #belivaird #australian #queen #goddess #myangel #flungoutofspace #aussie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης elodie cate blanchett (@parrilladdict_) στις