Σύσκεψη με τους συμβασιούχους των ΟΤΑ, αύριο Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι στο μέγαρο «Λόγου και Τέχνης» στην Πάτρα, διοργανώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αχαϊας, προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζομένους για την τροπολογία της κυβέρνησης που αφορά την παράταση των συμβάσεων.

Η Διοίκηση του κλαδικού Συνδικάτου Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας, στην ανακοίνωση της, σημειώνει ότι  «καλεί τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου (8μηνα – ΕΣΠΑ) σε σύσκεψη με σκοπό τον συντονισμό δράσης για να διεκδικήσουμε : Καμία απόλυση Δουλειά με δικαιώματα!» και υπογραμμίζει:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για ακόμα μια φορά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τους εργαζόμενους. Η κυβέρνηση έφερε στη Βουλή τροπολογία υποτίθεται για την παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα και στην πραγματικότητα απολύει τους συμβασιούχους.

Απαιτούμε:

Να αποσυρθεί η συγκεκριμένη τροπολογία. Απευθυνόμαστε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, και τα καλούμε να στηρίξουν τροπολογία στη Βουλή που να προβλέπει: Την επέκταση όλων των συμβάσεων μέχρι 31.12.2017 και με τη λήξη της παράτασης την αυτόματη μετατροπή τους σε συμβάσεις αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).
Να χαλάσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης Ε.Ε. κεφαλαίου για την μετατροπή της εργασίας σε απασχόληση για φτηνούς εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα «απασχολήσιμους».

Όλοι αποφασιστικά να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην σταθερή εργασία.

Καμία απόλυση – Πλήρη εργασιακά δικαιώματα».