Rock, Nu Metal Live με τους Countown, Amantes Amentes, Ris la blue στην Εστία Παν.Πατρών το Σάββατο 15 Οκτώβρη 2016. ώρα έναρξης 21:00 με ελεύθερη είσοδο. Λεωφορεία θα υπάρχουν και μετα το τέλος του live. 

COUNTOWN

Οι COUNTOWN ήρθαν με την «Μουσική Πορνεία» στις αρχές του έτους (self-release) σε όλα τα webstores και σε φυσική μορφή special limited edition με τον ατόφιο Nu Metal Alternative Rock σκληρό ήχο τους και ταράζουν τα νερά της Ελληνικής Underground και όχι μονο σκηνής με τα δημοφηλέστερα singles τους «Κοίτα με, Φτάνει ως Εδώ και Δε σε Χρειάζομαι» , με πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο Βιογραφικό τους με ένα πετηχυμένο release party στην Αθήνα και έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό της HELEXPO ,το Music Band Festival στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Amantes Amentes

Οι Amantes Amentes δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2012.

Η σύνθεση του σχήματος αποτελείται από το Θοδωρή Κέπα (Φωνή), Κώστα Μπερτόλη (Ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργο Καψάλη (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα) και Αντώνης Μπάγιο (Πλήκτρα / Synth)

Το όνομα τους προέρχεται από μια λατινική φράση που σημαίνει "Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί" (πρώτο χρησιμοποιήθηκε από τον Ρωμαίο κωμωδιογράφο Τερέντιο, 185-159 π.Χ.). 

Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος «Διαθέσεις» από την Final Touch και περιέχει έντεκα συνθέσεις του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων τρία τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει: "Κι αν χαθώ", "Μη ρωτάς" και "Μαζί σου", τα οποία κυκλοφορήσαν και σε μορφή digital singles και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες. 

Η μουσική τους κινείται κυρίως σε ελληνόφωνους rock ρυθμούς αλλά έχουν επιρροές και από Funk, Reggae, Rock and Roll ακούσματα.

Μέχρι σήμερα... Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της επαρχίας, σε γνωστές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, όπως River Party Festival (Καστοριά), Snak Festival (Ικαρία), Athens Beer Festival, Athens School Festival στη μουσική σκηνή της Τεχνόπολις, Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική Γκάζι (opening act στο Γιάννη Μηλιώκα) Αρχιτεκτονική Ζωγράφου, Kookoo Bar, Mike's Irish Bar, Silver Dollar κ.α.

Σημείο αναφοράς τους οι δυο συνεχόμενες παρουσίες τους στο 37ο και 38ο River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς, ίδια ημέρα με καλλιτέχνες και σχήματα όπως Παύλο Παυλίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Monika, Μαρίζα Ρίζου, Koza Mostra και Ορέστη Ντάντο. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, που τους ακολουθεί σε κάθε τους live!

Ris La Blue

Μια πατρινή μπάντα από τους Ελίνα Υφαντίδου, Γιάννης Νίκας, Θάνος Ζαχείλας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Πάνος Μουλάς με Rock, Funk, Blues διασκευές.