Αρκετές οικογένειες και νοικοκυριά περνούν δύσκολες στιγμές εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στην οικονομία και στην κοινωνία, έχοντας ανάγκη από βοήθεια.

Ο σύλλογος το «Φωτεινό Αστέρι» είναι στο πλευρό των οικογενειών που δεν μπορούν να δώσουν ούτε τα απαραίτητα στα μικρά τους παιδιά και έτσι θα προχωρήσει σε συγκεντρώσεις τροφίμων και ειδών.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο facebook «κάθε Πέμπτη από τις 18.00 έως τις 21.00 θα μας βρίσκετε στο cafe NOUVEL στην Πλατεία Γεωργίου 17 δίπλα στο Δημοτικό θέατρο.

Και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 10.30 έως τις 13.00 στην Αγίου Ανδρέου 55 2ος όροφος. Εάν επιθυμείτε να φέρετε τρόφιμα, καθαριστικά, σχολικά, παιχνίδια, πλαστικά καπάκια κ.α αγαθά, να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας από κοντά.

Η προσφορά δεν συνδέεται μόνο με μεγάλες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Οι οικογένειες που δυσκολεύονται κάθε μέρα έχουν ανάγκη τη προσφορά μας.

Ακόμα και κάτι μικρό για εμάς μπορεί να είναι ο θησαυρός για κάποιους άλλους, μη χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία να κάνουμε ΦΩΤΕΙΝΗ τη ζωή σε κάποια παιδιά».

ΤΗΛ 6981044800-2611122497.