Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εμφανίζεται απόψε Παρασκευή 12 Απριλίου για ένα μοναδικό live στο «Πολιτεία Live Bar» γιατί… «Γίνεται κι αλλιώς».

Περίπου δυο χρόνια απουσίας από τους χειμερινούς χώρους και τα θέατρα, ήταν μια καλή αφορμή για τον φίλιππο Πλιάτσικα να ξαναδεί τα τραγούδια του κάτω απ αυτόν τον γκρίζο χειμωνιάτικο ουρανό…. και ειδικά τον φετινό χειμωνιάτικο ουρανό, τραγούδια όχι μιας συγκεκριμένης περιόδου, όχι καινούργια ή παλιά, αλλά αυτή τη φορά απ’ το σύνολο της δισκογραφίας του.

Υπάρχει ανάγκη για επαναπροσδιορισμό σ’ αυτές τις εποχές, ακόμα και σε τραγούδια που υπάρχουν μέσα στο χρόνο για πάνω από 2 δεκαετίες. Η μπάντα αποτελείται από 4 σολίστες μουσικούς. Στα τύμπανα και τα κρουστά ο Αλέξης Αποστολάκης, ακουστικό μπάσο Μιχάλης Καλκάνης, πιάνο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, βιολί Μιχάλης Βρέττας. Είναι η καλύτερη παρέα γι αυτό το μουσικό ταξίδι και τον επαναπροσδιορισμό.

Όσο ζωτική είναι η ανάγκη μας για συνευρέσεις (στις οποίες ο Φίλιππος στάθηκε τυχερός, με τις ουσιαστικές συνεργασίες που έκανε κι εξακολουθεί να κάνει) άλλο τόσο ζωτική είναι και η ανάγκη μας, να ξαναβρούμε τα δικά μας πιο προσωπικά ζητούμενα.

Με οδηγό λοιπόν αυτές τις ανάγκες, τις αφορμές και τις ελπίδες, θα ταξιδέψει  σε  κάποιους επιλεγμένους χώρους της χώρας, με βασικό στόχο να υπάρχει ψυχική ανάταση, πάνω και κάτω απ τη σκηνή και να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι …γίνεται κι αλλιώς….

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ στην προπώληση, 15 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης: MUSICAL, DISCOVER, ΗΧΟΤΟΠΟΣ, MUSIC STATION, ticketwest.gr

Τιμή φιάλης: 100 ευρώ / 4 άτομα, 120 ευρώ / 6 άτομα

Κρατήσεις: 2610 342 200

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην Ελένη Βασιλοπούλου για το Patrasevents.gr: