Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και η σύζυγός του, Ράνια, βάπτισαν τα δίδυμα τους, στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ψαθοπύργου, το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και την χαρά τους μοιράστηκαν με πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών».

Η χαρά ήταν διπλή για τους νεοφώτιστους που κέρδισαν τους καλεσμένους με το χαμόγελο τους. Καθόλου δεν δυσκόλεψαν τους νονούς Βασίλη και Λένια που στο μικρό μοντέρνο παρεκκλήσι –με την απίστευτη θέα- έγιναν ανάδοχοι των αξιολάτρευτων διδύμων!


Ο μικρός πήρε το όνομα «Λουκάς» ενώ η γλυκιά μπέμπα βαπτίστηκε «Ασπασία – Ζωή»...

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ειδυλλιακό τοπίο ενώ ευχήθηκαν στους ευτυχισμένους γονείς και τους νονούς να είναι πάντα άξιοι και να δουν τα παιδάκια τους όπως επιθυμούν.

Και μπορεί ο χώρος να τους κέρδισε όλους μιας και μεταξύ άλλων πρόσφερε πολλές δυνατότητες για όμορφες φωτογραφίες, όμως το γλέντι που δόθηκε στην συνέχεια... τους έμεινε αξέχαστο.


Το rustic glam στυλ ήταν αυτό που επικράτησε και στο Teatro Summer που συγκεντρώθηκαν φίλοι, συγγενείς και λοιποί καλεσμένοι της βάπτισης.

Ροζ και γαλάζιες πινελιές μας βοήθησαν να εντοπίσουμε το «μοντέρνο» του concept που έφερε στο τέλος ένα διαχρονικό αποτέλεσμα.

Το design ήταν δουλειά του Φώτη Στεργίου που γνωρίζουμε από την δουλειά του σε επιχειρήσεις της Πάτρας.

Πατρινοί ανέλαβαν και το catering της βάπτισης. To catering Talks – Φάκαλος, είχε ετοιμάσει νοστιμιές για μικρούς και μεγάλους που μάλιστα ανανεωνόταν τακτικά.

Βέβαια η οικογένεια η οποία κατοικεί στην μακρινή Αυστραλία και βρέθηκε στην Πάτρα για διακοπές την βάπτιση και λοιπές υποχρεώσεις, θέλησε οι συγγενείς που τους ακολούθησαν από τόσο μακριά διασχίζοντας χιλιόμετρα, να φύγουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Γι αυτό τον λόγο επιστρατεύτηκε το συγκρότημα Passepartout που στους ρυθμούς τους, σήκωσαν άπαντες για χορό.


Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή για να δουν πως γλεντάμε εδώ στην Ελλάδα, επιστρατεύτηκαν τα χορευτικά του δήμου που ξεσήκωσαν με τις φιγούρες τους τον κόσμο.

Ήταν όλα υπέροχα και διασκεδαστικά και ένα γλέντι που σπάνια βλέπουμε σε βάπτιση.

Το Teatro αποδείχθηκε εξαιρετικός προορισμός για τέτοιου είδους εκδηλώσεις ενώ οι γονείς που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, θέλουν να ευχαριστήσουν τους οικοδεσπότες Δημήτρη Γεωργόπουλο και Αγγελική Γεωργοπούλου, τον Ανδρέα Μπερδέση για την βοήθεια του στην διοργάνωση καθώς και όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Ακόμα για όσους άλλαξαν Ήπειρο για αυτήν την βάπτιση σημειώνουν:

“We sincerely thank all our relatives for coming all the way from Australia to join us for this special occasion of the Christening of our twin babies

Special thanks

To my mother in law Maha and father in law Nabih Tayar,

My brother John and Damien,

The Bettar and Chahoud families.”