Φάμπρικα όπως καλοστημένη επιχείρηση, όπως εργοστάσιο «μουσικής και διασκέδασης».

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του, το ολοκαίνουργιο «Φάμπρικα» στο πεζόδρομο της Ηφαίστου, εκεί που μέχρι σήμερα ήταν το All day by Mods.

Και πάλι με υπογραφή του Mods ο νέος αυτός χώρος μας προετοιμάζει για μία σεζόν γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία σε έναν χώρο που δημιουργήθηκε φινίροντας παλιά έπιπλα, ξηλώνοντας ηλεκτρολογικούς πίνακες παλαιού τύπου αλλά με design γνήσιο και φυσικό.

Σε τίποτα δεν θυμίζει το παλιό all day και αυτό γιατί επιχειρήθηκε μια εξολοκλήρου ανανέωση όπως επιτάσσει η εποχή.

Αυτό που κράτησαν οι ιδιοκτήτες ήταν η αυθεντικότητα στην διασκέδαση. Στο Φάμπρικα (Ηφαίστου 40) επιδιώκουν φέτος, να διασκεδάζει όλος ο κόσμος, ανεξαρτήτου ηλικίας.


Live μουσική με φωνές που ποτέ δεν ήξερες ότι διαθέτει η Πάτρα μιας και είναι μέλημα των ίδιων των ιδιοκτητών- πολύ καλές τιμές και φυσικά εναλλαγές όλων των ειδών για να έχει το κοινό, έναν παραπάνω λόγο για να γίνει "θαμώνας".

Ανδρέας Βούλγαρης, Δημήτρης Κοτσίρης, Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, Αθηνά Μάλλια, Βάσια Κακκούνη και Βασίλης Κυριακόπουλος θα είναι η παρέα που θα μας κρατά συντροφιά τις νύχτες του χειμώνα που θέλουμε να απολαύσουμε το πότο μας. Όλα αυτά φυσικά με άψογη εξυπηρέτηση όπως μας έχει συνηθίσει το team του Mods!

Το “Φάμπρικα” φέτος θα παράγει διασκέδαση όλη τη νύχτα. Ασταμάτητα, ακούραστα με κέφι και αγάπη!

Από Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου κοντά σας!