Πάντα δυσκολευόμασταν να βάλουμε στην ίδια πρόταση τις λέξεις «προσιτά», «πολυτέλεια», «φιλοξενία» και «μοναδικότητα»...

Οι καιροί όμως αλλάζουν και οι νέοι επιχειρηματίες αποδεικνύουν πως όταν αγαπάς κάτι πολύ και δουλέψεις σκληρά τότε οι κόποι σου ανταμείβονται.

Η Στέλλα Τερζή είναι μία νέα επαγγελματίας στον χώρο της επιχειρηματικότητας που μας συστήνει, το Get Nailed!

Ένας υπέροχος χώρος που άνοιξε τις πόρτες του, πριν λίγο καιρό στην οδό Αράτου 17-19 στην Πάτρα και μας ενθουσίασε με την 1η ματιά...


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή... Η νεαρή Αιγιώτισσα ιδιοκτήτρια του Get Nailed, δημιούργησε από το μηδέν ένα κέντρο αισθητικής που έχει σαν στόχο να περιποιείται από την κορυφή έως τα νύχια τους πελάτες που ξέρουν πως η ψυχή τους πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Με υπηρεσίες όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, τοποθέτηση τεχνητών νυχιών, αποτρίχωση, μακιγιάζ, extension βλεφαρίδων, μασάζ και πολλές ακόμα οι οποίες πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμες στο κοινό (laser, solarium, κ.λ.π) οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτόν τον χώρο-πρότυπο, στοχεύουν να ικανοποιήσουν και τους πιο δύσκολους πελάτες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η διακόσμηση και το «χτίσιμο» του Get Nailed. Με την πολύτιμη βοήθεια του Πατρινού Άγγελου Μπετχαβά και έπιπλα που εντοπίστηκαν και επιμελώς τοποθετήθηκαν στον χώρο δόθηκε ένα όμορφο αποτέλεσμα!


Έτσι λοιπόν, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την απλότητα και τους σύγχρονους ρυθμούς το κέντρο αισθητικής απέκτησε μια πολύ «υγιεινή» φήμη στην πόλη και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Με έμφαση, στην άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την «vip μεταχείριση» δημιούργησαν προτάσεις που μπορούν να σας πείσουν να το επισκεφθείτε άμεσα.

Ακόμα υπάρχει έκπτωση στους φοιτητές αλλά και σε όλους όσους θέλουν στα γενέθλια τους να λάμπουν. Βachelorette beauty party για τις υποψήφιες νύφες και τις φίλες που θέλουν πριν την μεγάλη μέρα να διασκεδάσουν σε ένα beaute που θα έχει εκτός από ομορφιά, μουσική και διασκέδαση.

Πολλές προσφορές για όλους και για όλες όπως το 1+1 της Τετάρτης που αν κάποια ενδιαφερόμενη φέρει την φίλη της μαζί θα έχει μια πολύ καλή έκπτωση στην περιποίηση της αλλά και δώρα (κάθε 6 ανανεώσεις στο μανικιούρ η 7η είναι “κέρασμα”) κάνουν το Get Nailed αξιοπρόσεκτο και δημοφιλή.

Έπιασαν τον «παλμό» της πόλης και άνοιξαν για να μας «φτιάξουν» την μέρα κάνοντας μας, πιο όμορφους!