Με δύο F4 –AUP Phantom συμμετείχε η 117 ΠΜ στο μεγαλύτερο διεθνές αεροπορικό show της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το “Athens Flying Week International AirShow’’, που πραγματοποιήθηκε στις 17 -18 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Οι πιλότοι της 117 ΠΜ (που συμμετείχαν το Σάββατο και την Κυριακή με δύο Phantom) και γενικά οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αναφέρει το patrinews, εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους χιλιάδες επισκέπτες.

Οι θεατές θαύμασαν την Πολεμική Αεροπορία με το "Zeus’’ F-16 demo team, το ΔΑΙΔΑΛΟΣ demo team (T-6), το ελικόπτερο SUPER PUMA, το Mirage 2000-5 και το F-4E AUP Phantom II. Την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων συμπλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό με τα ελικόπτερα Sea Hawk αλλά και η Αεροπορία Στρατού με τα επιθετικά ελικόπτερα Apache.

Μεταξύ άλλων τις ικανότητές τους επέδειξαν: η ομάδα επιδείξεων της Ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας Patrulla Águila (στα ισπανικά σημαίνει «Περιπολία Αετών»), η Βρετανική Royal Air Force με το Chinook, η Βελγική Πολεμική Αεροπορία με το F-16 Solo Display Team, η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία (με το νέο F-16 Polish Demo Team) κ.α.